21.10.2016

„Комсомольская правда“ с важна новина за военната мощ на Русия

Президентът на Руската федерация Владимир Путин и министър-председателят на Индия Нарендра Моди подписаха споразумение за поставяне на зенитно-ракетни системи C-400 „Триумф“, съобщава вестник „Комсомольская правда“.

Още

Руски учител реши по брутален начин проблема с пушещите ученици

Учител по физическо възпитание в Русия намери интересен подход да се справи с пушещите ученици, а именно - стреляйки по тях, пише „Комсомольская Правда“. В Суксун, намиращ се в Пермския край, 23-годишен даскал предизвика скандал заради подхода си за справяне с тютюнопушенето сред младите.

Руски учител реши проблема с пушещите ученици

Учител по физическо възпитание в Русия намери интересен подход да се справи с пушещите учители, а именно - стреляйки по тях, пише „Комсомольская Правда“. В Суксун, намиращ се в Пермския край, 23-годишен даскал предизвика скандал заради подхода си за справяне с тютюнопушенето сред младите. Местните жители заявиха, че учителят – син на директора – е стрелял по деветокласници, скрити зад храсти близо до училището. Инцидентът е станал на 21 септември. Александър Сергеевич стрелял с пушка по децата, криещи се с цигара в ръка. Един от куршумите изсвистял близо до ухото на едно от децата. Възмутени родители поискали обяснение от директора. Той обяснил, че учителят – и негов син – стрелял по храстите, където случайно са се намирали ученици. В кабинета влязъл и самият Александър Сергеевич, който заявил, че не се целел в децата, а в краката им. Тъй като краката – по всичко личи – не са част от тях. Едно от децата е било ранено при инцидента. Според родители на деца от даскалото Сергеевич си е позволявал фриволности по време на часовете по физическо. Много от тях обаче не смеели да се оплачат, защото ставало въпрос за сина на директора. В социалните мрежи се разчу за скандала, а прокуратурата е започнала разследване. Едно е сигурно – следващият път, преди да запалят цигара, учениците ще се огледат дали са на прицел....

Красивата съпруга на бизнесмен стана "Мисис Русия 2016" (СНИМКИ)

Победителка в "Мисис Русия 2016" стана Юлия Ступишина от Нижни Новгород, съобщава "Комсомольская правда". Журито избра Юлия сред 23 представителки на прекрасния пол (на възраст над 18 години), които показаха своята прелест на сцената на московски ресторант.