27.10.2016

Младежки национал подсили Арда за новия сезон

Димитър Узунов ще играе за тима от Кърджали

Още

Турция строи гигантски висящ мост „Чанаккале 1915″ над Дарданелите в чест на победа на Османската империя

Турция открива търг и в края на месец януари следващата година  ще огласи приемето на  оферти за строителство и управление на висящ мост над пролива Дарданели на стойност 10 милиарда лири (3,25 млрд. долара). Към проекта  вече има заявен интерес от мощни компании от Азия и Турция, обяви турският премиер Бинали Йълдъръм, цитиран от Ройтерс и БТА.

Турция дава $ 3,25 млрд. за мост над Дарданелите

Строителството почва на 18 март 2017 г. През януари Турция започва да приема оферти за строителство и управление на висящ мост над пролива Дарданели на стойност 10 милиарда лири (3,25 млрд. долара).

US съдия одобри извъсъдебното споразумение на VW с федералните власти на стойност $14.7 милиарда

US съдия одобри извъсъдебното споразумение на VW с федералните власти на стойност $14.7 милиарда Федералният съдия Чарз Брейър от Сан Франциско утвърди извънсъдебното споразумение за рекордните $14.7 милиарда на Volkswagen AG с...

Как се стигна до поражението на Арда от Пирин?

Отборът на Пирин започна новия сезон във волейболната Суперлига с домакински успех над Арда с 3:0 гейма в първия кръг. „Арда се раздели с част от своите състезатели. В Кърджали винаги е било трудно гостуването и съм сигурен, че ще има някои неприятни изненади за фаворитите там“, заяви легендата на...

СНИМКА от семейния албум разобличи най-дъртата лъжа на Ким Кардашиян

Около Ким Кардашиян място за скука няма. Сега, след като бе обрана в Париж, страстите около нея пак се разгарят. Впрочем, този път звездата нищо не е направила, но една архивна снимка предизвика буря от коментари и обсъждания.