27.10.2016

Ужас, остарявам, появиха се първите грозни петна! Никога нямаше да повярвам, че нещо толкова просто ще ги заличи за 2 седмици!

След 40-тата си година при много хора се появяват пигментни петна по кожата : с меки ръбове, кафяви на цвят, те развалят облика на нежната кожа и ни напомнят за възрастта, пише zajenata.bg.

Още

Хамилтън: Никога не се предавам

Люис Хамилтън заяви преди началото на уикенда за Гран при на Мексико, че никога не се предава и упоритият му труд в последно време се е отплатил в САЩ, където той спечели надпреварата и запази шансове...

Коварна изненада! Никога не се бе случвало такова нещо във "ВИП брадър"!

Тази вечер във "ВИП брадър" ще станем свидетели на истински прецедент в историята на шоуто. Сериалите, които Биг брадър постава като седмични мисии във VIP сезоните са се превърнали в запазена марка на предаването.

Повече от 10 причини защо мъжката мода то 70-те никога не трябва да се връща (СНИМКИ)

Някои модни тенденции никога не излизат от мода. Други изчезват и след това се връщат години по-късно преименувани като "ретро". Някои модни тенденции обаче никога не трябва да се връщат, защото на първо място не заслужават да съществуват. Вижте тези мъжки модни линии от 1970 г. – пълно бедствие ! , за да разберете какво имаме предвид, пише beu.bg.

Всеки път карам мама да ми я прави като ходя да я видя на гости. Това е любимият ми десерт, никога не остава и парченце (ВИДЕО)

Интернет е пълен с рецепти за бързи десерти , които не отнемат много време и труд и не се печат.  Ето една рецепта за бърза торта, която ще ви хареса, пише zajenata.bg.

Президентът Плевнелиев: Никога не съм бил зависим в работата си

Президентът Росен Плевнелиев отхвърли твърдението на премиера Бойко Борисов, че е бил предложен за министър в първия кабинет на ГЕРБ от кръга „Капитал". Той заяви, че в работата си никога не е бил зависим. Държавният глава заяви, че е влязъл в политиката, заради бездействието на тройната коалиция и от позицията си на активен гражданин. Плевнелиев присъства на международна конференция на тема образование в Благоевград.