24.10.2016

Ето какво закусват българските "кифли" (СНИМКА)

Днес съботно ви предлагаме да видите какво похапват на закуска едни от най-известните български модели. Николета Лозанова споделя, че обича да започва сутрините си с купичка с мюсли, гарнирано с кисело мляко. 

Още

Нобелът за физика, обяснен с кифличка, геврек и брецел (видео)

Ако изпитвате затруднения да разберете за какво точно бе дадена Нобеловата награда за физика тази година, не сте единствените. Присъждането на наградата на Дейвид Тълес, Ф. Дънкан Халдейн и Дж. Майкъл Костерлиц за разработките им относно "екзотичните състояния на материята", озадачи не само читателите и зрителите, но и редица изтъкнати световни медии в обяснението какво точно представлява това откритие. Задачата бе усложнена допълнително от факта, че Шведската...

Как живеят кифлите?

„#Кифла” поема към сезон 2  и нови морски дестинации

Първо в БЛИЦ! Икебаната засенчи всички кифли с кадри от плажа (СНИМКИ 18+)

Деян Неделчев - Икебаната успя да привлече всички погледи. Този път не скандалното му творчество обаче бе повод за коментари, ами голото му и космато тяло на плажа.

Наръчник за кифли: "Как да бъдеш ТОП Лято 2016" 

Кифли се чудят как да се направят на интересни, снимайки се от различни топ дестинации, в различни пози и чупки. Публикуват снимките в социалните мрежи, а после следят кой ги лайква и кой се прави, че не е видял постовете им. Зевзеци пък събраха доста интересни и полезни съвети за красавиците и ги пуснаха във Фейсбук. Ето текста без редакторска намеса.

Мъже се правят на "кифли" (ГАЛЕРИЯ)

Благодарение на интернет, никога не е имало по-лесен начин да се подиграваме с напълно непознати

Черната Златка дава уроци на млади кифли

Черната Златка дава уроци на млади провинциалистки, как се става кифла и се успява в София.Плеймейтката ще дава акъл на напористи девойки в нов пародиен сериал, научи HotArena.