21.10.2016

Кметът д-р Иванов връчи плакетите на почетните граждани

На тържествено заседание на Общинския съвет кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов връчи отличията на удостоените със званието "Почетен гражданин на Севлиево". Тази година това са: Ротари клуб - Севлиево, които бяха удостоени с официално отличие „Почетен знак - Севлиево" за големи заслуги и постижения в областта на науката, техниката, културата, образованието, спорта, изследователската, стопанската и обществена дейност. От тяхно име почетния знак получи председателят Мирослав Марков.

Още

Зеленогорски заподозря конспирация в отцепването на Станислав Иванов

Знаково е да напускаш групата 15 дни преди президентските избори и усещам някаква дълга ръка. Това заяви съпредседателят на ПГ на Реформаторския блок Найден Зеленогорски пред журналисти в парламента по повод на заявлението на Станислав Иванов да напусне блока.

Зеленогорски: Зад напускането на Станислав Иванов има някаква "дълга ръка"

Съпредседателят на парламентарната група на Реформаторския блок /РБ/ Найден Зеленогорски заяви, че зад напускането на групата им в НС от депутата Станислав Иванов има "дълга ръка": Твърде знаково е да напускаш групата 15 дни преди президентските избори - много се набива на очи… Човек започва да си прави анализ и да стига до някакви изводи. Чувам, че има някаква „дълга ръка“, която посяга към нашите кметове и общински съветници. Ще видим… Ако се окаже, че има и още един-два подобни случая, явно има „дълга ръка“. Не се усещаше ефективно присъствието на г-н Станислав Иванов в работата на групата. Станислав Иванов обяви вчера, че напуска парламентарната група. Той е от квотата на ДСБ. Сега ще бъде независим. Иванов става тринайсетият независим народен представител в този парламент. Според информация на „Хоризонт“ напускането му е по лични причини, заради поети и неизпълнени ангажименти на Реформаторския блок към хората, които са ги подкрепили.

Станислав Иванов напуска групата на РБ

Групата остава с 22 народни представители

Панатинайкос с Иван Иванов изпусна победата, Селта взе точка от Аякс

Панатинайкос с българина Иван Иванов в състава си, изпусна победата над Стандард Лиеж и се задоволи с равенство 2:2. В мача от група "G" на Лига Европа гърците водеха с 2:0 на полувремето, но белгийският тим успя да се върне в мача и измъкна точка. Иван Иванов влезе като резерва след почивката. Двете попаде...

Спасяването на Христо Иванов от Монтана срещу Дунав

Вратарят на Монтана Христо Иванов направи феноменални спасявания, за да може тимът му да вземе точка от гостуването си на Дунав Русе....