24.10.2016

Американски служител в неправителствена организация е бил отвлечен в Нигер

Американски служител в неправителствена организация е бил отвлечен в петък вечерта е нигерския град Абалак, намиращ се на североизток от столицата Ниамей, съобщи източник от силите за сигурност, предава AFP.

Още

Възрастна шведка бе излъгана с хиляди от нигерийски мошеник, но му прости и го прати в Щатите

Жена разказа странната си история за онлайн връзката си с нигерийски мошеник, с когото после станали приятели, пише metro.co.uк. Шведката Мария Грете дори след това платила обучението на младия мъж в Щатите, а днес помага на художници от Африка. 62-годишната Грете мислела, че си кореспондира с 58-годишен датчанин и след три месеца си уредили среща. Разбрали се той да я посети, но после й казал, че трябва да посети отиде до Нигерия със сина си на интервю за работа.

Нигерийски глезльовци – златен кич за милиони

Много злато. А когато няма злато, има махагон и кожа

Терзийска отпадна на полуфинал в Нигерия

Българката падна от словенка, заработи 18 точки

Терзийска на полуфинал в Нигерия

Българката без проблем срещу украинка

Терзийска отвя шведка в Нигерия

20-годишната българка даде само гейм за 68 минути

Джулия Терзийска се класира за четвъртфиналите в Лагос /Нигерия/

Джулия Терзийска се класира за четвъртфиналите на турнира на твърди кортове в Лагос (Нигерия) с награден фонд 25 хиляди долара. Номер 7 Терзийска разгроми квалификантката Юлита Санер (Швеция) с 6:1, 6:0 за 68 минути. С успеха 20-годишната софиянка заслужи 9 точки за световната ранглиста и 654 долара. В схемата на двойки Терзийска и Маргарита Лазарьова (Русия), четвърти поставени, ще играят по-късно днес на четвъртфиналите срещу Валерия Буну (Зимбабве) и Анете Мунозова (Швеция).