27.10.2016

Хилари намекна, че Тръмп се опитал да я опипа

Кандидатът за президент на САЩ от Демократическата партия Хилари Клинтън обвини своя съперник Доналд Тръмп, че я е „преследвал“ по време на втория телевизионен дебат, предава Sky News. 

Още

Вандал потроши звездата на Тръмп на Алеята на славата (ВИДЕО)

Звездата на кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп беше изпочупена от мъж, който дори записа на видео как троши с чук и лопата плочата, но която със златни букви е изписано името на Тръмп, съобщи БГНЕС.

Мъж разби с чук звездата на Тръмп на "Алеята на славата" (ВИДЕО)

Звездата на кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп за пореден път бе изпочупена от мъж, който дори записа на видео как троши с чук и лопата плочата, на която със златни букви е изписано името на Тръмп. EXCLU: @realDonaldTrump #WalkOfFame star destroyed by vandal Read here: https://t.co/NqGnncyrPi pic.twitter.com/ReFkXZDIJc — Dominic Patten (@Deadline...

„Мистерията на житните кръгове” се превърна в „мистерията на Тръмп” (ВИДЕО)

Гигантски портрет на Доналд Тръмп направи с трактора си в царевична нива италианският художник Дарио Гамбарин, съобщи АП, пише БТА. Портретът му е на поле с площ 25 000 кв.м край Верона. 

Доналд Тръмп откри свой нов хотел във Вашингтон

Кандидат-президентът на републиканците в Съединените щати Доналд Тръмп откри свой нов хотел във Вашингтон. Според щаба му това ще напомни на избирателите за бизнес-постиженията на магната, но новината събра и демонстранти пред сградата. Междувременно неизвестен извършител разби с чук звездата на Алеята на славата на Доналд Тръмп в Холивуд.

Художник направи гигантски портрет на Тръмп в царевично поле (ВИДЕО)

Италианският художник Дарио Гамбарин преобрази с трактор царевична нива в гигантски портрет на Доналд Тръмп, съобщи АП.Портретът на Тръмп е на поле с площ 25 000 кв.м край Верона. Под лявото рамо на кандидата за президент е изписано "Чао" заради резултатите от анкетите, които показват, че води Хилари Клинтън."Всичко може да се случи. При поражение, републиканецът Тръмп може да се утеши с моя голям портрет", каза творецът пред местния вестник "Арена".Дарио Гамбарин създаде подобен портрет на Хилари Клинтън през септември. Той често избира...

BBC информира: Доналд Тръмп прекрати кампанията си, ето защо

Кандидатът за президент на Съединените американски щати Доналд Тръмп си взе кратка почивка от кампанията си, за да открие хотел, носещ името му, във Вашингтон, на няколко пресечки от Белия дом, предава BBC, цитирана от "Фокус".