21.10.2016

Рецепта, взета от Библията, мощно средство на 3500 години, лекува всички болести

Тази уникална рецепта идва от Библията. Трудно е да се докаже, но се смята, че е на поне 3500 години. Тя е безкраен извор на полезни вещества, които лекуват редица болести.

Още

Билка, записана в Библията и Корана: Лекува всички болести, освен смъртта!

Божие растение, билка, единствената, описани в Библията и Корана! Хората вярвали, че Бог я е създал, за да излекува всичко, което може, за да измъчва човешко същество!

Хулиганка зад волана почете Библията със среден пръст

Жената, забила поглед в книгата, карала почти миля без да гледа пътя

Delight: Библията на сърфа

През януари 2013 г. известният американски сърфист Гарет Макнамара се спуска по 30-метрова вълна в Назаре (Португалия) и подобрява собствения си световен рекорд отпреди две години на същото място. Събитието логично нямаше как да бъде пропуснато в Surfing 1778 - 2015, която издателство Taschen представя като най-изчерпателната книга за сърфа. А все по-застъпеното в медиите отразяване на постижения като тези на Макнамара от своя страна свидетелстват за постоянно нарастващия интерес към...

Само в БЛИЦ: Поли Културиста се врече на Бог, чете Библията всеки ден в затвора

Драстична промяна е претърпял Поли Културиста, сочен за шеф на "Наглите". Това разкриха източници на БЛИЦ от Софийския затвор.

Патриарх Неофит с Библията срещу гей парада

Патриархът заклейми събитието и дори го определи като "натрапвана пропаганда и публична демонстрация на хомосексуализма като начин на живот"