24.10.2016

Юристи ще консултират безплатно социално слаби хора в Благоевград

Център за безплатни правни консултации откриха в сградата на Адвокатската колегия в Блгоевград. Центърът ще работи всеки работен ден от седмицата, като едновременно ще дежурят по двама адвокати,които да консултират социално слаби и хора в неравностойно положение. До момента около 60 адвокати от Блгоевград са заявили желание да работят в Центъра през определени дни. Консултациите на юристите ще бъдат заплащани от Националното бюро за правна помощ.

Още

Благоевградски тийнейджър изживя истински кошмар...в собствената си стая

14-годишен гимназист е приет през нощта в спешно отделение в Благоевград, след като изведнъж изпаднал в детска невроза. Момчето се приготвяло за сън, когато неочаквано изпаднало в нестабилно състояние, страхувал се най-вече от тъмнината, дразнели го дори познатите му предмети в стаята, изпитвал силна тревога, предаде struma.bg.

Изцяло българска продукция на борсата край Благоевград

Масово гърци идват у нас, за да пазаруват от зеленчуковата борса, край петричкото село Кърналово. Производителите казват, че продукцията, която продават е предпочитана от съседите, заради доброто качество и разнообразието, което предлагат. Картофите на тържището, които се предлагат са българско производство, внос се очаква след Нова година.

За първи път в община Благоевград ще бъде разкрита подвижна секционна избирателна секция

За първи път в община Благоевград ще има подвижна секционна избирателна комисия. Това стана ясно днес, при провеждането на консултация с представителите на местните ръководства на политическите партии в Благоевград. Срещата се проведе в Община Благоевград и бе открита от Секретаря на Община Благоевград София Янчева и заместник- кмета по икономика и финанси Иво Николов, в качеството му на кмет, упълномощен със Заповед от кмета Атанас Камбитов. До крайния срок за подаване на заявления за гласуване с подвижната избирателна урна 22 октомври 2016год...

Сръбски тир разля бира край Благоевград (СНИМКА)

Инцидентът е станал на острия завой към Вътрешна митница

Славия - Пирин Благоевград 0:0 /първо полувреме/

Славия и Пирин не си отбелязаха голове преди почивката, но направиха изключително интересна първа част на битката помежду си от Първа лига. Какво се случи през тези изключително интересни първи 45 минути, можете да видите в прикаченото видео....