28.10.2016

Ето я залятата с мазут кола в Бургаско (СНИМКА)

Мазут заля лек автомобил и шофьора му на изхода на Бургас, на главния път за Созопол. Запалимият нефтен продукт бил превозван в открит тежкотоварен автомобил. Инцидент на пътя обаче наложил шофьорът на камиона да удари рязко спирачките, което довело до разливането на товара.

Още

Бургаското летище изпревари София по пътници

Нови дестинации до Европа, повече полети до Варна от догодина

Екипаж на круизен кораб проведе тренировка по сигурността на бургаското пристанище (Снимки)

Престоят на впечатляващия лайнер "MSC Opera" на пасажерски терминал в Бургас бе използван, за да се проведе съвместна тренировка по сигурността на екипажа и пристанищните служби. Екипажът на кораба в спасителни жилетки слезе на кея пред морската гара и необичайното струпване на толкова хора  привлече вниманието на десетките бургазлии,

Прокоба тегне над Бургаско! Нов случай на паднал от скеле работник

Прокоба ли тегне над строежите в Бургаско – това се питат хората след поредния инцидент, който смрази кръвта на жителите на ж. к. „Изгрев”. Работник е паднал от скеле на 6-ия етаж на новострояща се сграда в комплекса.

16 нелегални имигранти задържани в Бургаско

Освен тях в ареста са и двама трафиканти

Пожар пламна в двора на бургаско училище, опуши фасадата

Пожар е избухнал в двора на СУ „Константин Петканов”  в четвъртък, два екипа огнеборци са били изпратени веднага на място и за минути са овладели стихията. Със сигурност пламъците са тръгнали от сухи треви в двора на училището, което се намира в ж.к. "Меден рудник", съобщиха за „24 часа” източници от пожарната.

Евакуират 300 деца след сигнал за бомба в бургаско училище

300 деца от първи до пети клас са били евакуирани от бургаското ОУ "Св. Климент Охридски" след сигнал за поставена бомба в сградата. Анонимното телефонно обаждане е получено в полицията в 10,10 часа, след което последвало незабавно извеждане на учениците и училищния персонал. Въпреки че съмнителни предмети не са открити сградата в бургаския