23.10.2016

Звезда на Сити може да се върне в игра още утре

Кевин Де Бройне възстановен от контузията си по-бързо от очакваното

Още

Шакири измъкна Сток Сити от зоната на изпадащите

Уотфорд с трети пореден мач без загуба във Висшата лига

Летището Лондон Сити e безопасно, не са открити опасни химикали

Летището Лондон Сити беше обявено за безопасно, след като противопожарната служба не откри опасни химикали, предаде Ройтерс. Пълни проверки бяха направени на сградата на летището. Не бяха засечени повишени нива на опасни химикали. Сградата беше претърсена, проветрена и обявена за безопасна, съобщи службата. По-рано вчера лондонската пожарна получила съобщение за изтичане на химикали, което доведе до евакуация на около 500 пътници и персонал. Оказана е била помощ на 26 души с дихателни трудности, двама са били откарани в болница. Полицията подозира, че спрей за самозащита може да е причинил инцидента, който доведе до тричасова евакуация на летище Лондон Сити, предаде ДПА.

Евакуацията на летище „Лондон Сити“ може би е била предизвикана от изпускане на сълзотворен газ

Вероятният „химически инцидент“ оставил десетки хора пострадали на летището „Лондон Сити“, може би е бил предизвикан от изпускането на сълзотворния газ хлорбензалмалондинитрил. В момента полицията разследва причините за инцидента, причинил евакуация на обекта, след като няколко души започват да се оплакват от кашлица и задушаване, пише The Independent.

Летището Лондон Сити беше обявено за безопасно

Летището Лондон Сити беше обявено за безопасно, след като противопожарната служба не откри наличие на опасни химикали, предаде Ройтерс.

Евакуираха летище "Лондон Сити" заради обгазяване

Летището Лондон Сити е било евакуирано днес, тъй като полицията разследва "инцидент с химикал", съобщи тв Скай Нюз, цитирана от ДПА и ТАСС. Около 500 пътници и членове на персонала са били евакуирани. Съобщава се, че няколко души са се оплакали, че...

Евакуираха летище Лондон Сити заради "инцидент с химикал"

Летището Лондон Сити е било евакуирано днес, тъй като полицията разследва "инцидент с химикал", съобщи тв Скай Нюз, цитирана от ДПА и ТАСС.Около 500 пътници и членове на персонала са били евакуирани. Съобщава се че няколко души са се оплакали, че не се чувстват добре. Засега причината за инцидента не е известна. Източник: БТА ...