22.10.2016

Борисов към реформаторите: Има предел и той настъпи

Вторник ще е ден разделен. Не може в министерски съвет да сте коалиция, а в Народното събрани - опозиция.

Още

Има ли граници в хумора?

Разговор в студиото на "Часът на Милен Цветков"

Кръв в Сибир! Хеликоптер се разби – има много загинали (СНИМКИ/ВИДЕО)

19 души са загинали при катастрофа на хеликоптер Ми-8 на полуостров Ямал в Сибир. Трима души са успели да оцелеят, предаде РИА Новости.

Героят за ЦСКА: Има още много хляб да изям

Искам да се задържа в първия отбор, каза Милчо Ангелов

В Дагестан са били ликвидирани четирима терористи

В руската република Дагестан по време на две отделни престрелки с полицията са били ликвидирани четирима терористи, предаде Regnum.

Потресаващо ВИДЕО: Смъртно болен от рак умира, след като взима лекарство за евтаназия (ВИДЕО 18+)

Мъж, страдащ от смъртоносна форма на рак на костите, причиняващ му ужасни болки, сложи край на живота си, взимайки лекарство за евтаназия. 66-годишният Макс Бромсън е избрал да напусне този свят на 28 юли 2014 година в мотел Adelaide, заобиколен от своето семейство. Той е погълнал препарата Nembutal.

Жана Бергендорф призна, че е наркозависима

Изключително емоционално признание направи певицата Жана Бергендорф в Къщата на Big Brother. Пред своята приятелка Емануела звездата от X Factor сподели, че доскоро е взимала наркотици. Само в рамките на година Жана няколко пъти имаше проблеми с полицията, съобщава Нова телевизия. Примамлив и търсен. Заради силата и удоволствието. Така започва запознанството с кокаина. В началото изглежда приятел, но след това става враг - тогава, когато идва абстиненцията и така наречената кокаинова депресия. Именно в такова състояние е изпаднала в момента и Жана. Казва, че спира с дрогата, когато влиза в най-известната къща в България. „Сега трябва и да ме оперират, защото главата ми е пълна с гной. От кокаина. Взимала съм достатъчно, че да съжалявам за всичко, което съм си причинила. И не е толкова да обичам да ям. На там ме избива ш***ната абстиненция”, сподели Жана пред Емануела. Кокаинът, наричан "шампанското на наркотиците", става любим на все повече младежи още от 15-годишна възраст. И то въпреки високата си цена, която със сигурност няма само финансово изражение.    А личната битка на Жана продължава. Сега тя ще се подложи на строга диета по заръка на Big Brother.