24.10.2016

Delight: Въпрос на почерк

Един от най-новите тефтери на Moleskine е с дизайн, който провокира активност и в двете страни на мозъка. Или поне прави писането и рисуването на ръка по-провокативно. Едната половина от страниците са напълно празни, а другите имат точки, които могат да бъдат свързани. Така сами да изберете дали да пишете на редове или каре. Moleskine Two-Go е с твърди корици, тежи 100 грама и може да се намери в сини, червени и сиви нюанси. Цената му от официалния магазин на марката...

Още

Участието на Иниеста в Ел Класико под въпрос

Участието на футболиста на Барселона Андрес Иниеста в Ел Класико срещу Реал Мадрид остава под въпрос, пишат медиите в Испания. Както е известно, футболистът на каталунците се контузи в мача срещу Валенсия (3:2) в коляното на десния крак. Очакванията са да отсъства от игра за около шест или осем седмици. ...

Брюксел също отказа подкрепа за СЕТА. Срещата на 27-ми е под въпрос

След белгийския район Валония и столичният Брюксел се отказа да одобри ратификацията на споразумението за свободна търговия между ЕС и Канада (СЕТА). В момента вече два от три района на страната са се обявили срещу нея, предаде руската редакция на Deutsche Welle, цитирана от Фокус. Прес-секретарят на правителството на Брюксел заяви, че няма как да се даде съгласие, защото регионалният парламент се е изказал срещу споразумението. По този начин, отчитайки се позицията на Валония и на Брюксел, планираното за 27 октомври подписване на СЕТА едва ли ще се състои. Във втората половина на 24 октомври ръководството на ЕС ще проведе телефонна конференция с правителството на Канада и след това да вземе решение дали в крайна сметка споразумението да бъде подписано на определената дата.

Ясни ли са Ви въпросите за националния референдум?

Гласуването в националния референдум не е задължително, за разлика от вота за президент и вицепрезидент. Право на всеки избирател е да реши дали да пусне бюлетина за националния референдум. Освен това, той не е длъжен да отговаря и на трите въпроса от допитването - ако той има позиция само по един или два от въпросите, може да отговори само на тях и вотът му се зачита.

Михаил Миков: Ще поставя въпроса за опашките на Дунав мост 2. Това е абсурдно, а решение има

Народният представител Михаил Миков посети Дунав мост 2 при Видин – Калафат в неделя след многобройни оплаквания от шофьори, че чакат за преминаване на границата между 8 и 11 часа, а опашката често достига до 6-7 километра.  С него бе и областният председател на БСП във Видин и председател на групата общински съветници в града Димитър Велков.

Китанов под въпрос за мача с Локо (Пловдив)

Александър Конов с шанс да играе във втори пореден мач