25.10.2016

Любо Нейков: По-трудно е да разсмееш, отколкото да разплачеш

Трябва да възпитаваме добри хора, защото хората са по-скоро лоши - такава ни е природата. Това каза в интервю за "Хоризонт" актьорът Любомир Нейков : Дори лошите животни са много по-добри от хората. Няма толкова злобни същества като хората, с толкова негативни емоции. Играл съм много сериозни роли, но хората винаги помнят комедиите, а комедията е много по-трудно изкуство, допълни актьорът, който въпреки телевизионната си популярност никога не е спирал да играе театър.Признава, че интересът към актьорската игра винаги е живял у него като червейче, запален най-напред от филмите на Чарли Чаплин. В детските си години наблюдавал и имитирал близки и роднини по детски наивно и за да трупа актьорски умения. Обучението по куклено актьорско майсторство му е помогнало много. Споделя, че това обучение винаги е било най-доброто в НАТФИЗ, защото одухотворяваш мъртва материя и медитираш цялата роля в нея .Когато се разиграва скеч, като актьори носим отговорността хуморът да е насочен към делата, а не към личната персонална обида, разкрива още професионални тънкости актьорът, който вярва, че хуморът лекува 110%.  Освен "Шоуто на Слави", "Комиците" и "Столичани в повече" Любо Нейков има зад гърба си и радиопредаване: Заради телевизията загубих личното си пространство, но всичко си има цена. Сега работи по нов театрален проект, озаглавен "Приятел под наем". Предстоят и снимките на последния сезон на "Столичани в повече".Цялото интервю е в звуковия файл.

Още

Ева Тепавичарова обедня без Любо Нейков

Йовка от "Столичани в повече" вече 2 години отсъства от сериала

Любо Нейков в ужас от инфаркт, ще се оперира!

Любо Нейков ще се подложи на същата операция за отслабване като Люси Иларионов. Комикът е в ужас, че наднорменото му тегло може да го вкара в гроба, още повече, че и лекарите са го посъветвали да свали поне 30 кг, ако иска да живее, твърди столичен ежедневник.

Любо Нейков започна решителна битка за живота си

Любо Нейков ходи по тънък лед заради наднорменото си тегло. Комикът е притеснен, че килограмите ще му изиграят лоша шега на здравето, пише "Уикенд". През годините партньорът на Евтим Милошев в продуцентската компания „Дрийм тийм” неведнъж  се е заричал да започне решителна битка с килограмите, за да увеличи шансовете си да доживее дълбока старост.

Страхотни новини за Любо Нейков!

Любо Нейков е спасил кожата в bTV, твърди столичен вестник. Той беше на път да изхвърчи от медията, след като й предостави за излъчване 11-ия сезон на „Столичани в повече", който трябваше да е последен. Решено бе да спрат и шоуто му „Комиците". Сега обаче се оказва, че договорите му най-вероятно ще бъдат продължени.

Ужас! Лора Крумова отпра шкембе като Любо Нейков

Лора Крумова се е ошишкала зверски в последните седмици. Журналистката винаги е била сочна, но сега направо е като барбарон, коментират злите езици, пише столичен ежедневник. 

Звездата от “Столичани в повече” Албена Павлова: Любо Нейков е готов на всичко за мен!

Когато завършва сериалът, много ще плача, признава любимката на зрителите