24.10.2016

ДСБ: Опасно, срамно и недопустимо е Борисов да дестабилизира държавата с предизборна цел

Позиция на Демократи за силна България относно дестабилизирането на България от Бойко Борисов в ситуация на предизборна кампания Опасно, срамно и политически недопустимо е Борисов да дестабилизира държавата с предизборна цел.

Още

Цветанов взривяващо пред Крачунов: Има опасност от нов сценарий "Костинброд"! Дясната ръка на Борисов проговори за атаката на Радев, Орешарски и Радан и каза мнението си за Панов и Слави Трифонов!

Предизборната кампания е преполовена. Голяма част от кандидатите за "Дондуков" 2 не излагат визията си за бъдещето на страната, а са се вкопчили в междуличностни разпри. Сега на преден план е не каузата за България, а бръщолевенията на социолозите. В същото време напрежението ескалира. БЛИЦ потърси мнението на двигателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. Ето как зам.-председателят на ГЕРБ отговори на въпросите на Ивайло КРАЧУНОВ.

Борисов обеща, че ще "затегне нещата в законодателството по отношение на пътната безопасност"

Ще затегнем нещата в законодателството по отношение на пътната безопасност. Това обеща Бойко Борисов на правителственото заседание от вторник (4 октомври), става ясно от вече публикуваната стенограма. Борисов подхвана темата, след като чрез Facebook беше разпространено писмо

Бойко Борисов се среща с еврокомисаря по здравеопазване и безопасност на храните

Министър-председателят Бойко Борисов проведе среща с еврокомисаря по здравеопазване и безопасност на храните Витенис Андриукайтис, който е в България за участие в организирана от Министерството на земеделието и храните конференция за заболяването заразен нодуларен дерматит, съобщи пресцентърът на кабинета. България се е справила много добре с овладяването на болестта, подчерта комисар Андриукайтис. "Страна ви може да служи за пример за страните от Югоизточна Европа за справяне с това заболяване. Благодаря на българските власти за изключително н...

Нова опасност: Борисов предупреди за мигрантска вълна от Алепо

Няма да приемем мигранти, връщани от Западна Европа без реадмисия към Турция, заяви премиерът

Извънредно! Борисов прати директора на „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Хасковско

По разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов към мястото на възникналия пожар в Хасково пътува директорът на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“. Главен комисар Николай Николов ще следи отблизо ситуацията и  ще информира премиера за предприетите действия за овладяването на пожара. При необходимост ще се създаде допълнителна организация за включване на повече екипи и техника.  

Борисов: Няма опасност от бежанска вълна (ОБЗОР)

Границата ни с Турция не е под натиск, заяви премиерът след среща с посланик Гьокче Имам пълното уверение, че границата ни с Турция няма да бъде поставена под натиск. Това заяви премиерът Бойко Борисов, след като проведе спешна среща с турския посланик Сюлейман Гьокче в Министерския съвет по обяд в събота.