28.10.2016

Още

Живото предаване от космоса във Фейсбук се оказа менте, милиони са бесни

Милиони потребители във фейсбук са бесни, след като разбраха, че са гледали видео менте от Международната космическа станция, съобщи Би Би Си. В сряда страниците в социалната мрежа UNILAD и Viral USA предоставиха възможност за гледане на живо на разходка в Космоса, където се виждаше как астронавти работят.

Запознайте се с кучето звезда сред българите във "Фейсбук"

Той се разхожда из София сам-самичък, без да плати и стотинка. Като всеки пътник, чака на спирката. Избира си автобус, качва се и се вози до желаната дестинация. Той е... Корки

Фалшива разходка в космоса разбуни Фейсбук

Милиони потребители на социалната мрежа вчера гледаха „на живо“ предаване от Международната космическа станция състояло се през 2013 година

Загадка! Гледаха ли на живо потребителите на "Фейсбук" Земята от МКС (ВИДЕО)

Десетки сайтове съобщиха, че за първи път Facebook е показвал картина на живо от орбита около Земята. Над 50 000 потребители гледаха директно около 20 минути от живота и работата на космонавтите на станцията.

И таз добрa: Младеж счупи челюстта на съперник, осъдиха го... да се извини във фейсбук

Младеж бе осъден на обществено порицание... чрез извинение във фейсбук. Присъдата му е заради побой. Софийският районен съд одобрил споразумение между Светлин Иванов и прокуратурата по дело за нанесена средна телесна повреда.

Момче осъдено да се извини във фейсбук

Младеж бе осъден на обществено порицание чрез извинение във фейсбук заради побой. Софийският районен съд одобрил споразумение между Светлин Иванов и прокуратурата по дело за нанесена средна телесна повреда. През 2009 г. 17-годишният тогава Светлин счупил челюстта на съперник след кратък спор, прераснал в сбиване. Делото се забавило 7 г.