22.10.2016

Стана ясно луд ли е Горан, който окичи Бургас със зловещи кръстове

Бруталният бургаски рецидивист Горан Горанов страда от смесено личностово разстройство. Това са установили психиатрите, които са прегледали 32-годишния бивш шампион по борба, съобщава „Флагман”.

Още

Бургаската прокуратура даде на съд Горан Горанов, ударил надзирател от градския затвор

Районна прокуратура - Бургас предаде на съд Горан Горанов от гр.Бургас. Той е подсъдим за това, че на 13.03.2016 г., около 15,00 ч. в гр.Бургас, в сградата на Затвора гр.Бургас, чрез нанасяне на удар с юмрук в областта на лицето, причинил на длъжностно лице - надзирател в Главна дирекция изпълнение на наказанията - Затвора гр.

Вкараха Горан Горанов прикован като мечка в Бургаския съд, защитата му твърди, че не е опасен!

Изненадваща защитна теза разви в съдебната зала днес Веселина Василева, адвокат на страшилището на Бургас Горан Горанов. Според нея подзащитният й не бил обществено опасен и нямал да проявява повече агресия. Срещу него обаче има 4 висящи производства, последното от които за нападение над надзирател в Бургаския затвор. Именно заради това и Горан бе изправен пред съд днес.

Кошмарът на Бургас Горан: Пуснете ме, не мога да правя престъпления, защото силните хапчета ме парализират

Страшилището за бургазлии Горан Горанов за пореден път поиска да излезе на свобода. Днес бруталният рецидивист се яви отново в Бургаската съдебна палата, тъй като от прокуратурата поискаха да бъде задържан под стража след повдигнато обвинение за нападение над надзирател в затвора, пише "Флагман".

Повдигнаха обвинение на Горан Горанов за юмрука по надзирател в бургаския затвор

Районна прокуратура-Бургас повдигна обвинение на Горан Горанов. Бургазлията е обвинен за това, че на 13 март 2016 г., около 15,00 часа в сградата на затвора в Бургас, е причинил на длъжностно лице – надзирател в Затвора по време на службата му, лека телесна повреда. Горанов го ударил с юмрук в лицето,

Прокуратурата обвини бургаското страшилище Горан в побой над надзирател

Районна прокуратура-Бургас намери за какво да задържи страшилището за Бургас Горан Горанов, като му повдигна обвинение за побой над надзирател. Така рецидивистът няма да излезе на свобода от 1 септември, когато съдия Събчо Събев потвърди паричната му гаранция за въоръжено нападение и на практика му разчисти пътя към свободата, предаде "Флагман".

Горан Горанов-Лудия ще се разхожда по улиците в Бургас

Нищо, че бие отчета, Окръжният съд го пусна на свобода