23.10.2016

Откриха игрище за тенис в Ново село

Ново игрище за тенис на корт и волейбол беше открито официално днес в Ново село. То е изградено по Програмата за развитие на малките населени места, финансирана от Община Русе, и възлиза на 23 000 лв. Проектът включва възстановяване на игрище за...

Още

Ново проучване: Сексът у нас започва на 17

16 години и 9 месеца - това е средната възраст, на която българските тинейджъри правят секс за първи път. Проучване за най-ранния момент, при който хората от различни краища на света губят девствеността си, ни постави на едно от челните места, пише "Стандарт". Пред нас са само Израел (16,7), Финландия (16,5), Норвегия (16,5), Швеция (16,2), Дания (16,1), Исландия (15,6).

Развод по руски! Новобогаташи построиха стена по средата на къщата си, не могат да я разделят (СНИМКИ/ВИДЕО)

Разводът определено е сред най-неприятните събития в живота. Съпрузите трябва да делят имуществото си, а това често докарва след себе си доста сложни ситуации. А ако разводът се разиграва в Русия, тогава всичко е непредвидимо.

Етър oтново лидер във Втора лига

Тимът от Велико Търново спечели с 2:0 визитата си на Ботев (Гълъбово)

Ново напрежение в Близкия Изток: Сирия и Ирак скочиха на Турция, не искат нейни войски на своя територия

Напрежението в Близкия Изток продължава да расте. На фона на водещата се от години истинска война в Сирия и Ирак и сблъсъкът на световните сили в...

Село Бояново се готви за протест заради бъдещия бежански лагер

Готовност за протести изразиха жителите на ямболското село Бояново, след като снощи вътрешният министър Румяна Бъчварова потвърди, че бежански лагер от затворен тип там ще има. Това съобщи БиТиВи. Мигрантите ще бъдат настанени във фургони под денонощна охрана. Бившите казарми са мястото, където ще се изгражда бежанският лагер на площ от 700 декара.