20.10.2016

Продажбите на нови автомобили в България с ръст от 14,7% през септември

Volkswagen продължава да губи пазарен дял, макар и да остава лидер в ЕС

Още

Борисов: По-голям демократ от мен няма, полагам огромни усилия да запазя целостта на България

"Нека се доверяваме на службите, има достатъчно специалисти - и политическо ръководство, и експерти, които много добре знаят кой какъв е. Ако бях главен секретар, щях да ви отговоря сигурно. Аз не съм информиран за това, което се е случило в момента.

Три носителки на титлата "Мисис България" - позират на кон

Модното ревю, в което взе участие звездата от най-гледаното риалити по Би Ти Ви - „Фермата“, Гери Дончева, се състоя след оспорваната надпревара за най-добър млад кон, победил в най-много състезания през годината

Ще има ли България своя нов милионер?

След днешния 83-и тираж на Български спортен тотализатор джакпотите в игрите на Тото 2 продължават да растат и до тегленето на числовите комбинации в неделя ще достигнат общо 6 520 000 лева. За следващия 84-и тираж джакпотът в „Тото 2 – 6 от 49“ се очаква да бъде 3 100 000 лева, а в „Тото 2 – 6 от 42“ – 420 000 лева. В „Тото 2 – Зодиак“ джакпотът е фиксиран на 3 000 000 лева. Висока честота и разнообразие от печалби, разделени в 15 групи, предлага играта „Тото 2 – Рожден ден“. Лек автомобил Форд Фиеста ще бъде наградата в играта „Втори тото шанс“ на „Тото 2 – 6 от 49“ за следващия тираж в неделя. Печелившите комбинации за игрите от днес в отделните игри са следните:

Мая Манолова иска да знае за всеки принудително изведен от България

Омбудсманът се срещна с МВР шефове заради върнатите на Турция бегълци

България прави всичко възможно да предотврати влизането на нелегални имигранти

В Брюксел премиерът коментира казуса с експулсираните турски граждани. Той заяви, че не е бил информиран по случая предварително и каза, че се доверява на преценката на службите. Според него - въпреки че, няма споразумение за реадмисия между Българи и Турция, страната ни прави всичко възможно да се предотврати влизането на нелегални имигранти. Той изтъкна още, че бежанските центрове у нас са препълнени, а там където се вземе решение за изграждането дори само на палаткови лагери, местните жители излизат на протест.

Представиха книгата "Корупционната България"

Книгата "Корупционната България", която разказва за схемите и начините, по които са източвани парите на държавата в годините на прехода към демокрация, беше представена в  залата на Съюза на архитектите. Автори на книгата са Едвин Сугарев, Христо Христов и Петър Бучков. Проектът се финансира от фондация "Америка за България".