21.10.2016

16-годишният Калин се нуждае от помощта ви, за да живее

Той е диагностициран със злокачествен тумор на клепача

Още

Москва: Установките "Искандер" край Калининград са предупреждение към НАТО, не са заплаха за ЕС

  Преместването на мобилния ракетен комплекс „Искандер“ в Калининградска област е предупреждение за НАТО, а не заплаха за ЕС. Това заяви в интервю за телевизия „Евронюз“ постоянният представител на Русия в Европейския съюз Владимир Чижов, предаде БГНЕС. „В действителност Русия предупреждава НАТО. Не смятам, че това има отношение с ЕС“, посочи той в отговор на въпрос дали преместването на „Искандер“ под Калининград е пряка военна заплаха за ЕС. По думите на дипломата Русия вече е предупреждавала НАТО, че ако Алианса установи в съседни на Русия страни ракетни системи, способни да свалят балистични ракети, ще бъдат взети съответни мерки във вид на разполагане на ракети с близък обсег на действие в Калининградска област. По-рано днес главнокомандващият на обединените сили на НАТО ген. Салваторе Фарина заяви, че разполагането на ракетни комплекси „Искандер“ в Калининградска област ще бъде отчетено при оперативното планиране на НАТО. След съобщенията за преместването на „Искандер“ представители на редица държави от Балтийския регион заявиха, че подобни действия от страна на Русия създават напрежение и са неадекватен отговор на това, което прави НАТО. „Искандер“ е предназначен за унищожаване на обекти като ракетни комплекси, реактивни системи за залпов огън и далекобойна артилерия, командни пунктове, комуникационни центрове и др. Обхватът на модификацията „Искандер-М“ е до 500 км. 

Калин Балев: Подмазвачи край татко ме викаха в политиката, но тя не ме влече

Калин Балев откри сезона в галерията на столичната зала "България" с експозиция, наречена "Съкровището". Известният художник беше на премиерата с най-близките си хора – жена му Маруся и брат му Владимир. Нежната половинка на графика веднага спечели червените точки на светските хроникьори, които до преди няколко години спрягаха името му с Ралица – първата съпруга и бивш световен топмодел, с която са разделени отдавна. "Познавам Калин от доста години, но ми трябваше кураж, за да го пок...

Калин Терзийски рухна тотално! Писателят едва се държи на краката си

Калин Терзийски се е поболял във „Фермата” и състоянието му заплашва да стане критично. Писателят едва се държал на краката си от умора, кръвното му играело, стомахът непрекъснато го болял, нервите му също не издържали, твърди в. "Уикенд".

Елен Колева: Покрай Калин Терзийски намразих алкохола

Не искам да свързват името ми с неговото, изплака чаровната актриса

Арх. Влади Калинов: ​Няма опасност за хората от 16-етажния блок в София

Няма опасност за обитателите на 16-етажния жилищен блок в София, който беше евакуиран снощи след сигнал за пукнатина в носеща стена. Това заяви в "Денят започва" директорът на дирекция "Контрол по строителството" Влади Калинов.

Арх. Влади Калинов: ​Няма опасност за хората от евакуирания блок в София

Няма опасност за обитателите на 16-етажния жилищен блок в София, който беше евакуиран снощи след сигнал за пукнатина в носеща стена. Това заяви в "Денят започва" директорът на дирекция "Контрол по строителството" Влади Калинов.