28.10.2016

Колонизирането на Луната току-що стана по-трудно

Лоша новина за всички желаещи да колонизират естествния ни спътник – оказва се, че на Луната падат много повече метеорити, отколкото учените са предполагали. Според ново изследване, близкия ни сателит The post Колонизирането на Луната току-що стана по-трудно appeared first on IDG.

Още

Извънземни във военна формация летят на Луната? (ВИДЕО)

Наближава ли войната с извънземните? Конспиративните теоретици разпространиха кадри на неидентифицирани летящи обекти, обикалящи около Луната, пише TeCake. Изданието се позовава на кадри, разпространени от потребител в YouTube. Според него странните обекти летят във военна формация и може би се подготвят за бъдеща война със земляните. Той категорично твърди, че летящите обекти не са създадени от човека. Два сателита – имащи формата на диск – не могат да се движат толкова близо и с такава траектория. Скот Уоринг, редактор на сайта „UFO Sightings Daily“, заяви, че е притеснен от видяното. Той също е на мнение, че това не са сателити, и е категоричен, че става въпрос за извънземни бойни кораби. ...

Уфолог извади на светло ново ВИДЕО с НЛО на Луната

Американският астроном-любител Richard205Maria публикува в YouTube видео клип, сниман  с помощта на телескопа МАК. На кадрите се вижда как две летящи чинии преминават с много висока скорост край Луната, съобщава esoreiter.ru.

Зодиакът днес: Сатурн и Луната ни спъват, ограничете храната и секса

Луната е в знак Дева и е в квадрат със Сатурн. Този напрегнат аспект е една от причините днес да сте по-внимателни. Концентрирайте се, за да може да изпълните задачите, които са ви поставени.

Русия поглежда към Луната – строи обсерватория

Проектът ще се реализира най-рано през 2035 г.