23.10.2016

Извънредно и първо в БЛИЦ: Ето го изверга, който изнасилва и убива баби в Пловдивско (СНИМКИ)

Ето го Васил Петров. 29-годишният глухоням мъж от пловдивското село Първенец е мъжът, който е изнасилил зверски, а след това убил по особено мъчителен начин преди 7 години 84-годишната Дияна Андонова.

Още

Мъж откри граната в двора си

Мъж от пловдивското село Рогош започна да чисти стара кирпичена постройка, намираща се в двора на къщата му и откри нещо, което го изплаши до припадък. Сред отломки той се натъкнал на корозирала ръчна граната, написа Блиц, позовавайки се на...

Мъж подпали колата си и се гръмна в главата

78-годишен мъж е бил намерен мъртъв вчера в землището на пловдивското село Бегово, предаде БЛИЦ, цитирайки свои източници. Разследващи потвърдиха поредната кървава новина. Човекът е от Пловдив, отишъл е край Бегово, залял е със запалителна течност...

Първо в БЛИЦ: Ужас в Пловдивско, отчаян мъж запали колата си и се гръмна в главата

78-годишен мъж е бил намерен мъртъв вчера в землището на пловдивското село Бегово, научи БЛИЦ от свои източници. Разследващи потвърдиха поредната кървава новина.

Първа СНИМКА от страшната трагедия с двама загинали край Пловдив

Ето я колата-ковчег, в която загинаха двама перничани край пловдивското село Граф Игнатиево. Както БЛИЦ съобщи, „Нисан” с пернишка регистрация, управляван от една от двете жертви, предприема неправилно изпреварване и се блъска челно в бус „Мерцедес”.

Местни апаши задигнали 10-е бона и златото от търговци на зеленчуци?

Семейство, което има бизнес с плодове и зеленчуци на борсата в пловдивското село Първенец, е било обрано в баровското село Марково, научи БЛИЦ от разследващи. Както вече съобщихме, кучето на семейството е било отровено, проникнато е с взлом в къщата, задигнати са 10 бона и неустановено количество злато.

Ужас: Ловецът-карък може да загуби не само ръката, но и живота си

60-годишният Ангел Тороманов, който се самопростреля днес по време на откриването на ловния сезон край пловдивското село Лилково, е с опасност за живота, научи БЛИЦ от свои източници. В момента го оперират, но ръката му е раздробена, има множество сачми в нея и в рамото.