28.10.2016

Деси Банова посече мераците за хубаво време: Студ и дъжд от неделя!

Съботният ден в по-голямата част от страната ще започне със слънце. След обяд ще се заоблачи, но вероятността за валежи е малка. След хладното съботно утро, през деня ще се радваме на високи температури - между 15° и 20°, в крайните югозападни райони до около 22°. Това съобщи синоптичката на Нова телевизия Десислава Банова.

Още

Първи сняг!

Първи сняг падна тази нощ на връх Мусала, където температурата стигна до минус 2 градуса. Водата на морето обаче е 24 градуса, каза по Нова Деси Банова. През почивните дни сутрините ще са студени, а през деня ще превалява.

Първи сняг на Мусала

Първи сняг падна тази нощ на връх Мусала, където температурата стигна до минус 2 градуса. Водата на морето обаче е 24 градуса, каза по Нова Деси Банова. През почивните дни сутрините ще са студени, а през деня ще

Деси Банова разкри какви шокиращи аномалии ни очакват през септември!

Първият есенен месец – септември ще ни предложи топло време, но температурите ще варират доста и няма да липсват и студени дни, съобщават от  Националния институт по метеорология и хидрология при БАН, цитирани от русата синоптичка на Нова телевизия Деси Банова.