26.10.2016

Предстои женски дуел във „Фермата“! Участничка се закани: Ще късам месо до кокал!

Тенденцията известни и неизвестни да се предизвикват на дуел във „Фермата“ остава на заден план тази седмица, но в предишния епизод на най-гледаното предаване в родния ефир Надежда избра Мария за трети женски дуел в неделя.

Още

Първи флирт във „Фермата”! Вижте коя участничка призна: „Щастието струи от мен”

Първият флирт във „Фермата” се разигра на полето, докато двама от участниците се опитваха да пасат стадо кози. Деси и Dee усетиха страхотната магия на мястото и се превъплътиха в ролите на Лео и Кейт от „Титаник”.

Гери Дончева напусна “Фермата”

Гери Дончева е третият известен участник, който напусна риалити шоуто “Фермата” по Би Ти Ви. Тя отпадна снощи, 9 октомври, след драматичен дуел с Юлияна. По време на битката тя прокърви заради скорошна операция, но продължи. Другата участничка обаче обясни, че здравето на Гери ѝе по-важно от играта. Така Юлияна получи служебна победа.

Бившият на Гери Дончева я попиля: Тя е неблагодарна измамница!

"Неблагодарна измамница, подкокоросвана от майка си! Това е Гери Дончева! Нямаше нито една нова дреха, а аз я позлатих. За благодарност тя започна да ми изневерява и имах доказателства за това". Това сподели пред в. България днес” бившето гадже на участничката в шоуто "Фермата" Гери Дончева - гръцкият бизнесмен Костас Устабасидис, който с днешна дата е мъжът до най-красивата ни "Мис Вселена България 2013" - Венета Кръстева.

Елен Колева първа напуска „Фермата“?

Елен Колева вероятно ще бъде първата участничка от втория сезон на „Фермата”, която ще напусне риалитито, смятат хора от екипа. Актрисата има премиера на 27 септември в „Сълза и смях”.