21.10.2016

Прокуратурата привика бившия ректор на МУ-София

Обвиненията към Ваньо Митев са за неизгодни сделки и лични облаги, които са ощетили висшето учебно заведение

Още

София посрещна мощите на Свети Лука

Тази вечер с литийно шествие частица от мощите на светеца-хирург Лука СимФерополски беше пренесена от митрополитския параклис "Света Марина" до църквата "Света Неделя". Мощите ще останат в църквата докато има поклонници, а утре ще отпътуват за Пловдив, където ще бъде и постоянният им дом. Те бяха донесени в България от Богородския епископ Антоний, викарий на Руския патриарх по молба на българския патриарх. Другата цел на посещението на епископ Антоний е да се засили поклонническия туризъм между Русия и България.

София, Варна и Бургас на протест срещу мигрантите

Полицията на крак в района на бул. "Княгиня Мария Луиза" и Лъвов мост

Става страшно! София под обсада заради шествието срещу бежанците

Линейки, пожарни и полицейски коли са разположени на ключови места в София преди шествието срещу бежанците в столицата, което трябва да почне до минути. Най-проблемен отново се очаква да бъде районът край "Мария Луиза".

Много полиция в центъра на София чака протеста срещу мигрантите

Часове преди обявения протест срещу мигрантите, центърът на София "почерня" от полиция. Десетки униформени вече са завардили пространството около храма "Св. Неделя", където след около два часа ще започне протестът.

ЦСКА-2 чака Локо София на "Армията"

Дублиращият отбор на ЦСКА ще посрещне Локомотив София в мача от 10-я кръг на Втора лига на стадион „Българска армия“. Отворен ще бъде само Сектор „А“, съобщи официалният сайт на „червените“. Цените на пропуските са със стойност 1 лев и ще се продават на касите на фен магазина, които ще от...

София, Варна, Бургас и Ямбол - арена на протести срещу мигрантите

Засилени мерки за сигурност предприема столичната полицията заради насроченият за тази вечер протест в София срещу мигрантите. От МВР уточняват ,че при необходимост ще бъдат затваряни улици поетапно в района на булевард "Мария Луиза" и околните пресечки. На площад "Света