22.10.2016

Галъп: Цачева води пред Радев с 4%, генералът – първи на балотажа

Цецка Цачева е с 19,2% заявени електорални нагласи, Румен Радев - с 15,1% според социологическо изследване

Още

Трайчо Трайков: Цачева и Радев не могат да бъдат алтернатива - нито един на друг, нито на статуквото

Ако националният интерес е дефиниран като това да сме куче-пазач на Ердоган и да му връщаме дисидентите и хора, които четат опозиционни вестници, не виждам как това може да е националният интерес, каза кандидат-президентът на РБ

Фандъкова проговори за Цачева и ще успее ли да пребори ген. Радев

Ракът на гърдата е лечим, стига да бъде открит навреме. Затова призовавам жените редовно да посещават лекар. Това е отговорност към самите нас, към семействата и близките ни. Казвам го от личен опит. Това заяви столичният кмет Йорданка Фандъкова в сутрешния блок на Нова телевизия по повод събирането на средства за нов апарат в столичната Онкологична болница..

Михаил Миков: Генерал Радев няма да успее сам да победи кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева

Ген. Радев щял да успее с доверието, което ще получи след участието си по медиите, от посланията, които изпраща. Може, ама надали, бихме добавили, казва бившият лидер на БСП.

Над половината зрители са гледали дебата между Цачева и Радев

bTV с над 3 пъти по-висок резултат от този на втората по гледаемост телевизия

Дебатът Цачева – Радев прикова над 50% от зрителите пред малкия екран

Кулминацията на предизборните студиа „Петият президент” в ефира на bTV предстои – на 2 ноември петимата фаворити за президентския стол ще опитат да спечелят подкрепата ви

Кънев отговори на Борисов: "ДСБ ми е виновно" звучи фалшиво като дебат Цачева-Радев

Извинителният режим "ДСБ ми е виновно" е изтъркан и фалшив като дебат между Цачева и Радев." Така лидерът на ДСБ Радан Кънев отговори на премиера Бойко Борисов, който по-рано днес заяви, че партията е отговорна, че Росен Плевнелеив не е кандидат за втори президентски мандат. "