26.10.2016

Цецка Цачева в ексклузивно интервю пред БЛИЦ: В момента, в който стана президент, ще работя с всички политически сили!

Най-голямата политическа сила в България - ГЕРБ издигна председателя на Народното събрание Цецка Цачева за кандидат-президент. От началото на кампанията Цачева обикаля десетки населени места. Най-четената електронна медия потърси Цачева по най-горещите теми в държавата. Ето как Цачева отговори на въпросите на управителя на БЛИЦ Ивайло Крачунов.

Още

Първо в БЛИЦ! Цецка Цачева с остра реакция: Манипулациите в последните дни придобиват уродливи форми!

През последните дни сме свидетели на манипулации, които добиват уродливи форми. Хора с претенции за демократи се опитват да компенсират липсата си на идеи и визия за политики, като подменят смисъла на тезите на опонентите си в предизборната кампания. Няма да позволя да ми се приписват лъжи и да ми се слагат думи в устата, които не съм изричала! Това заяви в позиция, изпратена до медиите, кандидат-президентът от ГЕРБ Цецка Цачева.

Татяна Буруджиева с ексклузивен коментар за БЛИЦ след ожесточения дебат между Цецка Цачева и Румен Радев!

"И двамата кандидати излязоха от моите очаквания. От една страна г-жа Цецка Цачева надхвърли всичките ми очаквания да говори с клишета и да се държи като гласа на г-н Бойко Борисов, негов защитник, адвокат. Надхвърли очакването ми да бъде по-компетентна и по-опитна в студиото". Това заяви ексклузивно пред БЛИЦ политологът и бивш депутат от БСП Татаня Буруджиева минути след края на дебата между кандидат-президентите на ГЕРБ и БСП Цецка Цачева и ген. Румен Радев.

Само в БЛИЦ! Слави Трифонов готви зловеща атака срещу Цецка Цачева!

Слави Трифонов се готви да превърне залязващото си шоу в трибунал за словесни издевателства срещу Цецка Цачева, научи БЛИЦ от хора от екипа му. Дългия чакал с нетърпение Бойко Борисов да обяви номинацията си за държавен глава и в мига, който в неделя това стана факт, е започнал да подготвя атаката си.

Само в БЛИЦ! Божидар Димитров: Няма да има балотаж! Цецка Цачева е абсолютният победител

Историкът Божидар Димитров направи първия си коментар относно кандидатурата на ГЕРБ пред медията ни. Той е сигурен, че двойката, която ГЕРБ издига, е възможно най-добрият избор и безспорни победители в бъдещите президентски избори. Вижте какво още каза той по темата.

Извънредно в БЛИЦ! Цецка Цачева е кандидатът на ГЕРБ за "Дондуков" 2

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева е кандидатът на ГЕРБ за "Дондуков" 2. Заедно с нея в битката като вицепрезидент влиза и вицеадмирал Пламен Манушев. Това обяви преди минути премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Извънредно в БЛИЦ! Жега във властта! Министър от кабинета "Борисов" издал Цецка Цачева на протестърите!

Член на правителството от квотата на Реформаторския блок е издал пред медиите евентуалната кандидатура на Цецка Цачева за държавен глава, научи БЛИЦ от високопоставени източници.