27.10.2016

Фен на Red Skull си отряза носа, за да заприлича на него (БРУТАЛНИ СНИМКИ)

Хенри Деймън от Венецуела се е подложил на десетки часове татуиране и на няколко пластични операции, с които да се приближи максимално до визията на любимия си комиксов герой Red Skull, пише "България днес".

Още

От някогашната красавица Диляна Попова няма и следа (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Няма да я познаете, но това е Диляна Попова! Заради любовните си драми с актьора Асен Блатечки моделката е изпосталяла, а лицето й е набраздено от дълбоки бръчки. По челото също се вижда ефектът на страданията на хубавицата, но там е играл хирургическият скалпел. Неотдавна моделката се е опънала здраво, но е прекалила - веждите й са дръпнати нагоре неестествено, пише в. България днес.

Вижте проекта за чудото „Славеева река“ в Айтос (СНИМКИ)

Преобразяването на лесопарка започва още първите пролетни дни на март 2017 г. Амбицията на кмета на Айтос Васил Едрев е, през юни догодина фестивалът „Славееви нощи“ да се състои именно на новата сцена, дори и цялостното реконструиране на всички зони да не е завършило, пише "Флагман".

Трус с магнитуд 5,4 по Рихтер удари Италия (СНИМКИ и ВИДЕО)

Земетресение с магнитуд 5,4 разлюля тази вечер Централна Италия. Това се случи само два месеца след като при по-силен трус загинаха близо 300 души и бяха сринати със земята няколко малки градчета, предаде Ройтерс.

Този баща разгада какво всъщност показват рисунките на шестгодишния му син (СНИМКИ)

Любящ баща пусна в мрежата рисунки на своя 6-годишен син. С помощта на фоторобот успя да разгадае как изобразените странни същества изглеждат в действителност.

Горещи СНИМКИ показаха как негри награбиха и обарват полуголата Мис Силикон (18+)

Мускулести цветнокожи мъжаги хванаха натясно родната силиконка Габриела Попова. Носителката на титлата „Мис Силикон“ се порадва на вниманието на екзотичните младежи, които с видимо удоволствие потопиха в кален басейн блондинката. По всичко личи, че Габриела си пада по мургави момчета и расата за нея няма значение, пише в. България днес.