21.10.2016

От понеделник пускат парното в София

От понеделник, 17 октомври , „Топлофикация София“ ще пусне парното отопление на всичките си клиенти. От дружеството припомнят на  потребителите, че трябва да отворят докрай вентилите на радиаторите, за да няма проблеми с отоплението. Потребители, които не желаят да бъдат включени, могат да подадат заявление до „Топлофикация София“.

Още

ЦСКА-2 чака Локо София на "Армията"

Дублиращият отбор на ЦСКА ще посрещне Локомотив София в мача от 10-я кръг на Втора лига на стадион „Българска армия“. Отворен ще бъде само Сектор „А“, съобщи официалният сайт на „червените“. Цените на пропуските са със стойност 1 лев и ще се продават на касите на фен магазина, които ще от...

Преди протеста! Масови проверки на бежанци в центъра на София (ВИДЕО)

Няколко часа преди насрочения за петък вечер протест срещу бежанците в София, полицията отново извърши масови проверки на мигранти в района на Женския пазар. Очевидец засне на видео как униформени проверяват около 20-има души.

Психично болен намушка млад мъж в София

Психично болен намушка млад мъж в центъра на София. По информация на Дарик нападателят е криминално проявен с множество регистрации в полицията. За последните няколко години е затварян принудително повече от 3 пъти в психиатрична клиника. От МВР съобщиха, че става въпрос за сбиване, но хора от квартала разказаха, че психично болният системно е тормозел хора в района без причина. 76-годишна жена е в болница, след спречкване с психично болен Психично болният е ...

Протести срещу мигрантите се провеждат тази вечер в София, Варна и Ямбол

Засилени мерки за сигурност предприема столичната полицията заради насроченият за тази вечер протест в София, срещу мигрантите. От МВР уточняват ,че при необходимост ще бъдат затваряни улици поетапно в района на булевард "Мария Луиза" и околните пресечки. На площад "Света Неделя", където е сборният пункт на протестиращите, ще се извършват проверки за оръжие и други забранени предмети. Хора в нетрезво състояние или под въздействие на опиати няма да бъдат допускани.   Подобен протест ще се проведе тази вечер и в Ямбол. Конкретният повод за организиране на шествието е срещу настаняването на бежанци в елховското село Бояново. Проявата е организирана от група майки в социалните мрежи. Те ще настояват, както пред местната, така и пред централната власт, на територията на бившите казарми в село Бояново да не се създава мигрантски център. Предстои протест и в село Бояново. Очаква се недоволни от мигрантите да протестират и във Варна.

Психично болен нападна с нож човек в центъра на София

Настаняван е 4 пъти за лечение и е освидетелстван

Утре и в неделя: Карай Смело София 2016

Сердика Център домакин на събитието