22.10.2016

Румен Радев: Аз съм българофил

Трябва да съхраним себе си като българи. Нашата култура и традиции „Не съм нито русофил, нито американофил, аз съм българофил." Това заяви кандидатът за президент, издигнат от Инициативен комитет с бюлетина номер 13, и подкрепен от БСП ген. Румен Радев по БНТ. Той даде пример със себе си, обяснявайки, че е летял на руски самолети, като е завършил две американски академии, но за него интересът на България е над всичко. Кандидатът за президент каза също, че разчита на всички българи, недово...

Още

Военновъздушният колеж “Максуел” в САЩ: Румен Радев е бъдещ стратегически лидер

Кандидатът на БСП за президент е завършил успешно десетмесечен курс (2002-2003 г.) по “Стратегия, доктрина и военновъздушни сили”, “Въоръжена борба”, “Проучвания по международна сигурност” и “Лидерство и етика”

Румен Радев: Ще търся диалог със синдикатите и ще разчитам на тяхната експертна оценка

Кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев проведе среща с ръководството на КНСБ. По време на нея той изложи своите виждания в областта на социалната политика, здравеопазването, образованието, сигурността на държавата. Президентът на синдиката Пламен Димитров сподели позициите на организацията пред кандидата за президент, като по време на разговора бяха изложени сходни позиции по ключови за страната теми.

Румен Радев: Трябва да разрушим монополите и да създадем предвидима среда за развитие

„Моят основен приоритет е сигурността, а без икономика и развитие на бизнеса няма сигурност. Гръбнакът на нашето общество са микро малките и средните предприятия - 1,5 милиона българи се прехранват от тях", обясни кандидат-президентът.

Как се представиха на дебата Цецка Цачева и ген. Румен Радев – коментар на експерти

Валерия Велева, Мира Радева и Христо Монов коментираха изказванията за националната сигурност, личните права и мозъка на социалистите

Ген. Румен Радев: Трябва да разрушим монополите и да създадем предвидима среда за развитие

„Трябва да разрушим монополите, защото те пресират малкия и среден бизнес и да създадем предвидима среда за развитие”. Това заяви кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП, ген. Румен Радев на среща с представители на микро, малкия и средния бизнес. Той каза, че за страната ни е изключително важно да има производство и перспективи за развитие. „Моят основен приоритет е сигурността, а без икономика и развитие на бизнеса няма сигурност. Гръбнакът на нашето общество са микро малките и средните предприятия - 1,5 милиона българи се прехранват от тях”, обясни кандидат-президентът, информират от пресцентъра на БСП.

Ген. Румен Радев: В момента примката е стегната и точно най-малките предприятия се задушават, а трябва да е точно обратното

В момента примката е стегната и точно най-малките предприятия се задушават, а трябва да е точно обратното. Това каза ген. Румен Радев, кандидат за президент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП по време на срещата си с представители на малкия и среден бизнес.