22.10.2016

Новото Renault MEGANE Sedan: Красотата е в баланса (Видео)

Новото Renault MEGANE Sedan: Красотата е в баланса (Видео) През последните години, новите продукти, които Renault лансира на пазара, предлагат отличен баланс между дизайн, технологичност и...

Още

Уникално! Тези кадри показват че красотата е повече от едно хубаво лице

Една жена обикаля света и прави снимки, с които доказва, че красотата не търпи стандарти и правила. Тя е навсякъде, стига човек да има очите и най-вече сърцето да я види. След като 3 години работи като моден фотограф, Сара Мелоти започва да се чувства така, сякаш е част от една индустрия, която налага определени стереотипи за външния вид, които просто не са реалистични. Ето защо през октомври 2015 г. тя създава своята фотосерия с подбрани 20 кадъра на жени от 10 държави, които не са красиви по общоприетите стандарти, а по своему.

20 кадъра доказват, че не във външността е красотата

За жените, с които се среща фотографката Сара Мелоти, красотата не е външен белег, а нещо много повече

Само 1 лъжица от този еликсир на красотата ще заличите бръчките и кожата ви ще стане бебешка

Авокадото е екзотичен плод с много качества. Няма нищо изненадващо във факта, че маслото от него е толкоз ценно за кожата. Ползите от приложенията му са значителни основно за дамите. Те са тези, които обичат да си правят маски, да се разкрасяват и се възползват от всяка свободна минута, за да поглезят себе си, пише zajenata.bg.

Атлас на красотата - такава, каквато не сте я виждали

Фотограф пътува по целия свят, за да запечата в красиви снимки жени от различни държави без стандарти и без граници

Доброволци ще помагат на деца в неравностойно положение да се докоснат до красотата на планината

Успяхме да реализираме още няколко качвания на деца до планините,  обясни за предаването "Хоризонт до обед" Ники Герев, един от доброволците, които сбъднаха мечтата на 34-годишния Влади Гюров да изкачи Мусала в инвалиден стол. Интересът към нас рязко нарастна - много родители на деца в подобно състояние започнаха да се свързват с нас, за да питат дали по някакъв начин можем да организираме някаква подобна емоция и за техните деца, обясни Гюров, като отправи апел за помощ, тъй като на добровлците им е трудно да помогнат на толкова много деца да се докоснат до красотата на планината само с лични средства. Едно изкачване протича в рамиките на един ден, обясни Гюров: Правим изкачвания през цялата календарна година поради масовия интерес, а не само през зимата, когато е малко по-лесно за придвижване на парализиран човек. Използваме техника като високопровпдими джипове, оранизираме питник на открито - една емоция за децата, която е доста нова и която ги кара да погледнат по нов начин на околната среда около тях,  подчерта доброволецът. Цялото интервю можете да чуете в звуковия файл.