25.10.2016

Какво е "харакири" и откъде произлиза

Самураите въвеждат ритуал за почтенна смърт, а по-късно и жените започват да го прилагат, за да запазят честта си

Още

Харакирито продължава: Оказаки с второ попадение срещу Челси

Трагедията за Челси в Лестър продължи, с втори гол във вратата на Асмир Бегович. В 34-та минута нова смайваща проява в защита доведе до втори гол на сметката на Оказаки. Японецът надигра Давид Луис, и излезлият напред Бегович не успя да стори нищо....

Харакирито - подпалвачът, погубил трима в Созопол

54-годишният Павел Господинов получи присъда от 12 г., чака в затвора решението на последна инстанция Два дни след пожара той разказва как е запалил къщата, после се отрече Преди дни апелативните магистрати в Бургас потвърдиха присъдата на Павел Господинов с прякор Харакирито - 12 г. затвор при първоначален строг режим.

12 г. затвор за Харакирито, подпалил къща, овъглил трима

Преди четири години той драсна клечката на къща в Созопол

Окончателно: 12 години затвор за Павел Харакирито, изпепелил къща и трима души в Созопол

Потвърдиха ефективното наказание от 12 години „лишаване от свобода“ на Павел Господинов, известен като Харакирито, подсъдим за палеж на къща в гр.Созопол, от който е настъпила смъртта на трима души.

Потвърдиха 12 г. затвор за Павел Харакирито заради палежа в Созопол с 3 жертви

Бургаският апелативен съд потвърди присъдата от 12 години затвор срещу Павел Господинов, който преди 4 г. подпали къща в Созопол и трима души загинаха, информираха от Прокуратурата.  Той е признат за виновен за това, че на 15.11.2012 г., в гр. Созопол. обл. Бургас, ул. „Тюлен“, запалил сграда на значителна стойност- триетажна къща,

Павел Харакирито, обвинен за палеж с три жертви, редовно помагал на пожарникарите

Созополията Павел Господинов е най-активният доброволен огнеборец в града. Това стана ясно днес по време на повторното разглеждане в Бургаския апелативен съд на дело за зловещ палеж с три жертви, за който Харакирито е подсъдим. В пожара на 15 ноевмври 2012 г. загинаха - 52-годишната Диана Великова и родителите й Златка и Трифон.