27.10.2016

И Криско ще участва в “Пееш или лъжеш”

Криско е втората гост-звезда в новото музикално шоу “Пееш или лъжеш”, което скоро ще се излъчва по Нова тв. Той и другите участници ще трябва да различат истинския талант от имитацията. Във всяко предаване 8 души ще застават срещу тях, като накрая само един ще бъде избран да изпълни дует с популярната личност.

Още

Окрадоха ли Криско и Галена Веси Бонева?

Поп певицата излезе с тежки обвинения за плагиатство

Галена и Криско нагло окрадоха Веси Бонева! (ВИДЕО)

Меломан e открил прилики в новото парче на Галена „Мама Ураган“ с това на поп певицата Веси Бонева „Разпалвам микрофоните", която тя е записала миналата година. „Криско и Галена нагло окрадоха за новата си песен „Мама Ураган“ миналогодишно парче на друга певица Веси Бонева", заявява меломанът, пише hotarena.net.

Гери-Никол смени Криско с Килата

Гери-Никол смени Криско с рапъра 100 Кила, но само в творчески план, твърдят нейни колежки. 18-годишната варненка си подари кратка почивка на Ривиерата във Франция, където събира сили за работата си с Килата.  

Поли Генова, Мария Илиева и Криско пеят за Деня на Варна

Богата програма организира Община Варна за празника на града 15-ти август – Успение на Света Богородица, който ще бъде неработен за жителите на морската столица. 8:00 ч. Тържествена архиерейска света литургия в старинния храм „Успение на Пресвета Богородица“ – (до Големите римски терми); 10,15 ч. Литийно шествие от църквата до Катедралния храм „Свето Успение Богородично“;10,45 ч. Тържествено вдигане на знамената - на пл. „Св. Св. Кирил и Методий“; 18:00 ч. Детското еко- шоу „Забавни игри“ - на входа на Морската градина; 18:00 ч. Награждаване на...

Първите две звезди от „Bansko Beat" вече са известни - Ненчо Балабанов и Криско

В очакване сме и за останалите изпълнители, които ще участват на фестивала това лято. Прогнозата ни за настъпващия сезон в Банско е за много горещо лято. Откриваме ваканцията с второто издание на Bansko Beat Music Experience - 2016. Организират го Община Банско и „Бохемия Фестивалс" на познатото за всички любители на качественото забавление място - Централния площад в града. Входът по традиция остава свободен! КРИСКО и Ненчо Балабанов са първите имена, които организаторите издават и обещават, че ...

Ненчо Балабанов и Криско ще участва на Bansko Beat

В очакване сме и за останалите изпълнители, които ще участват на фестивала това лято