24.10.2016

Стартира "Капана фест"

„Капана фест“ започва в едноименния творчески квартал на Пловдив. Голяма част от събитията в тридневната програма на фестивала ще бъдат в новите зони и могат да се гледат на живо по интернет. Рок, метъл, фънк, джаз, опера и етно са включени в програмите на различните музикални сцени.  Паркингът на ул. „Златарска“ ще бъде затворен и там ще има базар на занаятчии от цялата страна. По стените на Халите ще има графити със  събития от българската история. Предвидени са и спортни мероприятия под формата на игри с публиката, тренировки и други.  На улица „Христо Дюкмекчиев“ ще има представления със съвременно танцово изкуство, скейтбордисти, работилници, брейк танци, фънки, суинг с  участници от цялата страна. „Капана фест“ се осъществява със съдействието на Община Пловдив и фондация „Пловдив 2019“. 

Още

Базар на стари грамофонни плочи в „Капана Фест”

Пловдив отново беше е домакин на едно от най-очакваните събития в града – „Капана фест”. Голяма част от програмата този път се случи в новите зони на едноименния творчески квартал, а хората които не можеха да присъстват физически на фестивала, успяха да проследят програмата по интернет.

Какво може да видите в есенното издание на Капана фест

Пловдив отново е домакин на едно от най-очакваните събития в града - „Капана фест". Голяма част от програмата този път се случва в новите зони на едноименния творчески квартал, а хората дори да не присъстват физически на фестивала, ще могат да проследят какво се случва по интернет.Вижте и още ТУК.

Започна четвъртото издание на Капана фест

В продължение на три дни, из малките улички на творческия квартал ще има много музика, улични изкуства и вкусна храна

Музикалната програма на Капана фест - Ден трети

Ето че дойде моментът, в който да ви представим музикалната програма и за третата вечер на култовото събитие „Капана Фест“. В неделя рок сцената пред No Sense ще бъде връхлетяна от истинска метъл инвазия още рано следобед. Специално за случая се събира една от култовите през последните години пловдивска банда Collapso. След тях като съпорт акт на Odd Crew ще забие младата траш надежда на Словения BattleХ, които веднага след изпълнението заминават на европейско турне като съпорт банда на Odd Crew

Капана Фест - твоето място този уикенд в Пловдив

Капана Фест - твоето място този уикенд в Пловдив