24.10.2016

Черната Златка: Бебето идва!

Златка Димитрова очаква своята първа рожба всеки момент. В близките дни плеймейтката ще дари приятеля си Мирослав със син, който двамата твърдо са решили да носи името на бащата. За предродилните емоции, бебешките партита и "ВИП брадър" четете...

Още

Черната Златка: Бебето идва! Имам предродилна треска!

Златка Димитрова очаква своята първа рожба всеки момент. В близките дни плеймейтката ще дари приятеля си Мирослав със син, който двамата твърдо са решили да носи името на бащата, пише "България днес".

Черната Златка кръщава бебето на Миро

Черната Златка разкри, че чака момченце, което ще кръсти на баща му Миро, пише HotArena. Семейството вече е в трескава подготовка за посрещане на новия член на семейството, който се очаква да се появи на бял свят през идния месец.

Разкритие! Ето как Черната Златка ще кръсти бебето си

Златка Димитрова ще използва плода, който расте в корема й, за да се сдобри със свекърва си. Смуглата бургазлийка е скроила план, посредством който да се помири с майката на любимия й Миро, кръщавайки именно на нея дългоочакваното дете, чийто пол според видеозона е женски.

Черната Златка час след раждането: Уморена съм, но щастлива!

Изморена съм, но много щастлива! Бебето плачеше много, но когато го притиснах на гърдите си, веднага се успокои и спря. Това сподели Черната Златка часове след като стана майка. Вчера сутринта плеймейтката даде живот на малкия Миро. Лекари от частна столична болница извадиха бебето със секцио.

Златка Димитрова стана майка за първи път

Плеймейтката роди момченце вчера в столична частна болница. Бебето се появи на бял свят в 8,45 ч и носи името на татко си - Миро. “Дадох живот и моят живот се преобърна. Сърцето ми е пълно с любов. До днес съм била дъщеря, любима, сестра, приятелка, но вече съм преди всичко мама”, написа в профила си във фейсбук Черната Златка,