28.10.2016

Брат Пит видя за първи път децата си

  Брад Пит се е срещнал с децата си за първи път след раздялата си с Анджелина Джоли. Срещата е била миналата събота и се е провела под наблюдение на терапевт. Според съобщения на изданието People не всички от шестте деца на двойката са присъствали. Пит и Джоли се разделиха по-рано миналия месец, като причина за това е конфликт между Брад и едно от децата му. Актрисата подаде молба за развод, посочвайки като причина „здравето на семейството“. Заради съобщенията за „инцидент“ между Брад и децата ФБР и социалните служби на Лос Анджелис започнаха разследване. Веднага след раздялата Джоли получи попечителството върху всички деца. Досега представители на двамата актьори не са коментирали срещата, но се очаква по-късно този месец да бъдат преразгледани условията за визитации на Брад Пит. В рамките на споразумението и двамата родители трябва да посещават консултации с експерти по семейни взаимоотношения, а Пит ще трябва периодично да се подлага на изненадващи тестове за наркотици и алкохол. 

Още

Брат Пит и Анджелина Джоли продават имението, в което се ожениха

След като купиха Шато Миравал, Пит и Джоли започнаха да продават вино от местно грозде, което стана много популярно, тъй като на етикета на бутилките стояха имената им.

Брат Пит купува апартамент в черногорски курорт

Холивудската звезда Брад Пит ще купува апартамент в черногорския курорт Порто Будва. По неофициални информации, той е харесал тристаен апартамент от...

Мегаизмама: Ставате Брат Пит само срещу 85 долара (СНИМКИ)

Искали ли сте някога да сте Брад Пит? И когато някой с недоверие ви каже, че не сте да изкарате лична карта и да му „натриете носа“. Вероятно ще се наложи да си направите и пластична операция, но мечтата ви, в частта с персоналните документи би могла да се сбъдне, ако се вярва на една обява, публикувана в нелегалния онлайн пазар Alphabay, съобщава Trafficnews.bg.