22.10.2016

Първи СНИМКИ от брутална катастрофата с шофьорка във Варна!

58-годишна жена е била зад волана на реното, което се преобърна по таван тази сутрин във Варна. Инцидентът е станал малко след кръстовището на бул. "Левски" и "8-ми Приморски полк", пише petel.bg.

Още

Първи СНИМКИ от тежката катастрофа във Варна

Рено със смачкана до неузнаваемост предница стои на пътя в момента след зверската катастрофа до кръстовището на дом "Младост". Шофьорът на Реното обясни за сайта ни, че е направил ляв завой на зелено, когато изведнъж срещу него се отправило БМВ.

Първи СНИМКИ от пожара в Китайската стена във Варна

Възрастна жена с двигателни проблеми вероятно е пострадала леко при пожар във Варна. На мястото на инцидента, станал тази сутрин, има пожарни, спасителен екип и линейка, съобщава "Петел". 

Първи СНИМКИ от огнения ад до "Пикадили парк" във Варна

Сериозни са пораженията по Реното, което се запали преди повече от час срещу бензиностанцията на "Шел" до "Пикадили Парк" във Варна. Инцидентът след първото кръгово, на влизане във Варна от Златните. Цялата предница на колата е изгоряла, съобщава Петел бг.

Първи СНИМКИ от пожара до плажа във Варна! Горя "Печката"

Силни пламъци от барбекю в едно от новите заведения на Крайбрежната алея във Варна, наречено "Печката" събра две пожарни и аварийна кола на спасители в района на "Кални бани".

Първи СНИМКИ от кървавия инцидент, прекършил още един млад живот, във Варна

"Минавах с автобуса минути след инцидента. Едвам погледнах натам. Момичето беше проснато, умряло на пътя. Може би се е опитала да пресече през оградата, която разделя платната. Беше ужасно. Друго не зная, но още треперя от гледката... Наистина гледката беше ужасяваща и не посмях да погледна натам отново." Това разказа оччевидката Хриси Янкова за инцидента, който стана преди минути по бул. "Левски" до спирка "Дубровник" във Варна, пише "Петел".

Първи СНИМКИ от зверската катастрофата до летището във Варна! Има тежко пострадал

Джип и лека кола са се сблъскали в катастрофата до летище Варна в посока Девня. Това съобщи пресаташето на ОД МВР Варна Ирена Петричева, предава Петел бг.