26.10.2016

Още

Няма информация за двама българи в Ница

На този етап няма информация за още ранени българи при атентата в Ница, но няма информация за местонахождението на двама наши сънародници. Това разказа очевидецът Диан Добрев, който е част от българска асоциация в региона. Най-малко 84 души загинаха, а десетки бяха ранени, след като камион се вряза в празнуващите националния празник на Франция в

Българин от Ница: Арабите ходят с наведени глави

Няма данни за други българи, пострадали при атентата в Ница, разказа Диан Добрев, който живее и работи във френския град. По-рано стана известно, че при атака с камиона убиец, при която бяха убити 84деши, а близо 100 - ранени, леко пострадал е един българин - Кирил Георгиев. Сутринта след атентата хората по улиците на града изглеждали уплашени.

Българин е леко пострадал при атаката в Ница

Българин е бил леко ранен при нападението в Ница. Това съобщи Диан Добрев, един от българите, живеещи и работещи в града пред БТВ. Най-малко 80 души загинаха, а десетки бяха ранени в Ница в нощта на четвъртък срещу петък, след като камион се вряза с висока скорост в тълпа, събрала се, за да гледа заря по повод френския национален празник.