25.10.2016

Още

Лунгара станал борец срещу Ценко Чоков, за да е единственият господар на Галиче

-  Сега и двамата са в ареста      - Чоков е обявен за тартор на организирана престъпна група от специализираната прокуратура      - Веселин Попов в момента е разследван за закана за убийство на жената на кмета, повечето дела срещу него или се точат с години, или не влизат в съдебна зала За хората в печално известното врачанско село Галиче

Закопчаха Лунгара - душманина на Ценко Чоков в Галиче

Заловиха основния опонент на кмета на Галиче Веселин Попов-Лунгара. Той беше обявен за общодържавно издирване след сигнал от съпругата на Ценко Чоков, че я заплашвал със смърт.

Закопчаха основния опонент на Ценко Чоков в Галиче

Заловиха основния опонент на кмета на Галиче Веселин Попов-Лунгара. Той беше обявен за общодържавно издирване след сигнал от съпругата на Ценко Чоков, че я заплашвал със смърт.

Арестуваха Веселин Попов-Лунгара, основен опонент на Ценко Чоков в Галиче

Той се предаде в ефира на bTV, но не беше арестуван и малко след това се укри

Отново напрежение в Галиче, нападнаха охранител на Ценко Чоков

Среднощен екшън със стрелба в Галиче. Във врачанското село отново има жандармерия. Този път нападението е срещу семейството на кмета Ценко Чоков, който и в момeнта е в ареста, пише Нова телевизия. Кметът на село Галиче беше арестуван заедно с още няколко души по обвинение за участие в група, която се занимава с лихварство, палежи, отвличания, побои и рекет. Разследвали ги от края на 2015 г. Мотивът на съда е, че те могат да извършат ново престъпление. Жалбите на защитниците на Чоков и останалите задържани са неоснователни. Съдът смята, че лидерството всъщност е на Мартин Чоков.  Парите за нерегламентираните заеми отпускал Ценко Чоков, но физически ги раздавал Мартин. След това имало лихва, която стигала до 50%. Ако парите не били върнати навреме, следвали побоища.