24.10.2016

Първи СНИМКИ от кървава катастрофа по ранни зори в Пловдив

Тежка катастрофа стана рано тази сутрин на бул. Христо Ботев в Пловдив. Лек автомобил, който е пътувал в посока Централна гара, се е забил в дърво между двете платна на булеварда. Това съобщи очевидец, цитиран от "Трафикнюз". Предницата на автомобила почти липсва от силния удар.

Още

Първи СНИМКИ и ВИДЕО от касапницата, при която загина 20-годишен пловдивчанин, 5 дървета са отсечени от колата

20-годишният пловдивчанин, който катастрофира тази нощ на бул. „Найчо Цанов”, е починал въпреки усилията на лекарите, съобщава Trafficnews.bg. Като по чудо неговият спътник в колата е без сериозни наранявания, като дори е изписан за домашно лечение.

Първи СНИМКИ от трагедията край Пловдив

Жертвата на изхода на Пловдив в посока Пазарджик е мъж на видима възраст между 40 и 50 години. Той е с дълбока рана на главата и е загинал на място. 

Първи СНИМКИ от тежка тройна катастрофа в Пловдивско (СНИМКИ)

Тежка катастрофа стана на изхода на село Труд, съобщава TrafficNews.bg.  Камион на спедиторска фирма и два леки автомобила се блъснаха, в резултат на което водачът на една от колите е в болница в тежко състояние.

Първи СНИМКИ от смъртоносното меле край Пловдив заради димната завеса!

В първите минути след зверското меле на пътен надлез “Бенковски", при което загина моторист, нито един автомобил не спрял да помогне на шофьорите. Служители на охранителна фирма „Трафик СОТ” били първите, които спрели до смачкания “Фолксваген” и мотоциклет “Хонда” и помогнали да извадят моториста, който бил под смачканите ламарини.

Първи СНИМКИ от зверската касапница край Пловдив, в която никой не оцеля

Колите не приличаха на коли. Таксито беше размазано. Видяхме телата в колите, беше страшно. Едното тяло висеше от автомобила. Истинско меле. Това сподели Рефик Мехмед, работник на складова база, станал неволен очевидец на зверската катастрофа от тази сутрин на пътя за Асеновград след бензиностанция "Лукойл", в която не оцеля никой от тримата в дете коли.