28.10.2016

Манолов: Това, че протестът на миньорите се случва по избори не е случайно

Проблемите са ежедневие, това е временно изпускане на парата, заяви той

Още

Всеки трябва да има това растение в дома си

Босилекът е растение, известно с многото си приложения от хиляди години. В кулинарията той се използва като подправка, а в народната медицина – в качеството си на билка. Знахарите обаче издават, че той притежава и някои магически сили, заради които си заслужава да бъде отглеждан в градината на всеки дом.

Горанов: Ако сравним двата поста, това е повишение за Георгиева

"Добре е след напускането й от ЕК портфейлът да бъде съхранен"

Ето какво може да постигнете с товарен кран и контейнери

Тези момчета развихриха въображението си до краен предел

Цецка Цачева: Всички българи са отговорни за това страната ни да върви напред

Вярвам, че съединението прави силата. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред работниците от шивашки цех в Кирково. „Всички знаем какво се случва, когато в страната ни има политическа криза. Животът спира, институциите са блокирани. Това не е добре за никого. За да го предотвратим, трябва да гласуваме с номер 17 в бюлетината“, каза Цачева, съобщи БГНЕС. Кандидатът на ГЕРБ за президент заяви, че всички български граждани са отговорни за това страната ни да върви напред. „Като президент аз ще гарантирам, че мирът ще бъде запазен. Ние с вицеадмирал Пламен Манушев няма да чертаем граници, а ще изграждаме мостове сред хората“, категорична бе Цецка Цачева. Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов посочи, че на 6-ти ноември хората трябва да направят избор между политическа стабилност или политическа криза. „Трябва да има стабилна държава, защото инвеститорите се нуждаят от сигурност. Цецка Цачева ще бъде президент обединител. Тя ще бъде гарант за националното обединение и ще сложи край на политическото противопоставяне. Убеден съм, че спечелвайки изборите, тандемът Цачева-Манушев ще осигури спокойствие в държавата и по-висок жизнен стандарт. Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев ще работят изцяло в обществен интерес“, подчерта Цветанов. „Много е важно да направим правилен избор на 6-ти ноември, за да не се разклати държава, за да има работни места и бъдеще за децата ни. Като президент на България Цецка Цачева ще гарантира спокойствие, мир и просперитет“, заяви кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев. На срещата в шивашкия цех присъстваха областният координатор на ГЕРБ и зам.-председател на ПГ на ГЕРБ Цвета Караянчева и евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Андрей Новаков. 

След десет години разработка SpyParty вече е почти готова да излезе на пазара

Десет години от формирането на SpyParty, проектът приличаше на скица от 3D програма без текстури и изгладени образи… досега. С последния ъпдейт инди студиото Independent най-накрая оформи стила на бъдещото си заглавие, добавяйки нов привличащ интерфейс и, в крайна сметка, малко цвят в света на SpyParty. Нужни са двама души, които да играят играта и […] Източник След десет години разработка SpyParty вече е почти готова да излезе на пазара