23.10.2016

Хороскоп за 14 октомври: Късметът се усмихва широко на няколко зодии

Последният делничен ден от тази седмица ще бъде успешен за повечето зодиакални знаци. Късметът ще се усмихне широко на няколко от тях, но все пак звездите препоръчват да не правите необмислени неща.

Още

Владо Стоянов: Късметът не беше с нас

Хората видяха, че Лудогорец умее да играе футбол

За какво е късметът, ако не те прави щастлив

“Не знам къде и как ще изхарча тези пари. Имаме си всичко” - така коментира късмета да спечели от тотото 2,8 млн. лева 88-ият тотомилионер в историята на Българския спортен тотализатор. (Виж 36-а стр.) Човекът има съпруга, дете, тристаен апартамент в “Обеля” и стара мазда, с която не иска да се разделя. Не ще и да напусне работа.

Катрин Вачева на седмото небе! Късметът най-накрая й се усмихна (СНИМКИ)

Миската е по-влюбена от всякога личи от фотосите, които споделя в социалната мрежа. От скоро дори е сменила статуса си със „сгодена“, което означава, че нещата между двамата влюбени са сериозни, пише HotArena.

Късметът на баба Гошка доведе до истерия за 17 милиона

Лудият късмет на баба Гошка е вдъхновил хиляди българи да спечелят богатства. След мултимилионната й печалба нашенци са засилили купуването на лотарийни билети, което пък води до натрупване на рекордни джакпоти. Това показва проверка на "Телеграф" из пунктовете на Българския спортен тотализатор и Националната лотария.

Късметът на Гошка или една история за 68 милиона

Гошка, жената, спечелила 68 млн. евро от лотария в Испания, е от малкото градче Искър в Плевенско. Ето какъв разказът хората от родното място на Гошка, щастливата късметлийка, която от 16 години "гледа бабички" в Испания....