28.10.2016

Идват нови пет серии на "Хари Потър"

Новата серия филми за магическия свят, в който живее Хари Потър и другите герои от бестселъра на британската писателка Джоан Роулинг, ще бъде от пет, вместо от три филма, както се смяташе в началото, съобщиха от Warner Brothers.

Още

Идва филм концерт по Хари Потър

„Хари Потър и философският камък" е поредният кинохит, който ще „възкръсне" у нас под епичния съпровод на класици. Филм концертът е на 25 февруари в зала номер едно на НДК. Магичният свят на Хогуортс ще бъде прожектиран с висока разделителна способност върху 12-метров екран, докато около сто музиканти ще свирят незабравимата музика на легендарния композитор Джон Уилямс. Продажбата на билети започва на 28 октомври в 10 часа на www.eventim.bg. Джъстин Фриър, президент на CineConcerts,...

Да послушаш "Хари Потър"

Филм-концертът идва в София на 25 февруари

Филм-концерт "Хари Потър и философският камък" идва в София

Музиката на една от най-обичаните кинопоредици в историята - "Хари Потър и философският камък“, ще бъде представен във формата филм-концерт на 25-и февруари в зала 1 на НДК. Почитателите на сагата ще имат възможност да преживеят отново магията на филма, прожектиран с висока разделителна способност върху 12-метров екран, като същевременно се насладят на професионалното музикално изпълнение на незабравимата музика от Джон Уилямс.

Един Хари Потър, когото не сме виждали досега (снимки)

Виновник за това е фотографката Сара Хестър. Тя среща модела Зак в студио за местни фотографи и разбира, че е огромен почитател на Хари Потър

Създадоха реално училище за магьосници, вдъхновено от "Хари Потър"

Почитателите на хитовата поредица за магьосника Хари Потър вече могат да си отдъхнат - във Франция скоро отваря врати училище за магьосници, вдъхновено от "Хогуортс" и света на магията, което ще бъде достъпно за всички обикновени мъгъли, предаде "Метро".