27.10.2016

И пак! "Племенник" отмъкна 3 бона от жена за радиатори

81-годишната жена се усетила чак след като дала парите

Още

Леля търси изчезналия си племенник, няма го от 4 месеца

Изчезнал преди 4 месеца младеж се издирва от леля си, съобщи самата тя във фейсбук. Борислава Мартинова моли всеки да сподели снимката му, за да стигне до възможно най-много хора.

Столичанка проплака: Вече четири месеца няма ни вест ни кост от моя племенник. Помогнете! (СНИМКА)

Борислава Мартинова съобщи във фейсбук, че вече 4 месеца няма никаква информация за племеника си, който е изчезнал. Тя моли всеки да сподели снимката му, за да стигне до възможно най-много хора.

Племенникът на Балъков се върна в Етър

Антоний тренира с "виолетовите"

Племенник и племенница на Фетхуллах Гюлен арестувани

Властите в Турция са арестували племенник и племенница на ислямския проповедник Фетхуллах Гюлен в рамките на разследването на дейността нанеговата организация, съобщи вестник "Хюриет". Хусейн Гюлен и Бушра Гюлен са задържани в Измир по подозрение за участие в дейността на организацията, както и за използване на компютърната програма Байлок за шифроване на данни. Според турското разузнаване тази програма е била използвана от превратаджиите при опита за метеж в нощта на 16 юли. По-рано турските власти задържаха брата на Гюлен - Кутбетин Гюлен и племенницата му Емине.

Племенник и племенница на Фетулах Гюлен са зад решетките!

Властите в Турция задържаха вчера племенник и племенница на ислямския проповедник Фетхуллах Гюлен в рамките на разследването на дейността на терористичната организация на фетхулахистите (ФЕТО), съобщи вестник "Хюриет", цитиран от ТАСС и БТА.