22.10.2016

Хванаха 17 чужденци без документи в "Модерно предградие"

Полицаите са проверили адреса след получен сигнал

Още

В “Модерно предградие“ спипаха на тясно 17 бежанци без документи

След получен сигнал служители на СДВР проверили частен адрес в ж.к. “Модерно предградие“ в София. В жилището били открити 17 чужденци – мъже, жени и деца, без документи за самоличност. Те са се идентифицирали като граждани на Сирия и Ирак. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Предстои спиране на водата в столичните квартали "Редута", "Бояна" и "Модерно предградие"

Заради ремонт предстои спиране на водата в столичните квартали "Редута", "Бояна" и "Модерно предградие" както и на някои улици в селата Бусманци и Панчарево от 9 до 13 часа.  Ако ремонтните дейности продължат над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, уточниха от дружеството. Потребителите могат да получат повече информация на телефон 0700 121 21.

Офанзива: Нова хайка за бежанци, полицията тараши кв. "Модерно предградие" (ВИДЕО)

Акцията на МВР срещу нелегалните мигранти в София продължава. Действията на полицията са започнали преди час в квартал "Модерно предградие", в който във вторник бяха задържани 11 души.

Полицаи проверяват съмнителни коли и лица в „Модерно предградие”

Засилено полицейско присъствие в столичния квартал "Модерно предградие". Причината е големият брой нелегални имигранти, заловени там през последната седмица. Няколко полицейски екипа проверяват съмнителни лица и превозни средства, а други патрулират във вътрешността на квартала, информира БТВ. Откакто са в сила новите мерки,

Засилено полицейско присъствие в "Модерно предградие"

Причината е големият брой нелегални имигранти, заловени там