22.10.2016

Като президент Радев ще дава рамо на туризма с реклама (ОБЗОР)

Йотова: Не можем да говорим за тежка индустрия, но можем да развиваме високи технологии, лека промишленост и земеделие “Многократно сме обсъждали проблемите в туризма. Това е много важен отрасъл за България. Президентската институция може да помогне за развитието му чрез активен диалог с другите институции.

Още

Михаил Миков: Генерал Радев няма да успее сам да победи кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева

Ген. Радев щял да успее с доверието, което ще получи след участието си по медиите, от посланията, които изпраща. Може, ама надали, бихме добавили, казва бившият лидер на БСП.

Ген. Радев се закани на монополите, ще лобира за малките и средни фирми

Трябва да разрушим монополите, защото те пресират малкия и среден бизнес и да създадем предвидима среда за развитие. Това заяви кандидатът за...

Над половината зрители са гледали дебата между Цачева и Радев

bTV с над 3 пъти по-висок резултат от този на втората по гледаемост телевизия

Военновъздушният колеж “Максуел” в САЩ: Румен Радев е бъдещ стратегически лидер

Кандидатът на БСП за президент е завършил успешно десетмесечен курс (2002-2003 г.) по “Стратегия, доктрина и военновъздушни сили”, “Въоръжена борба”, “Проучвания по международна сигурност” и “Лидерство и етика”

Дебатът Цачева – Радев прикова над 50% от зрителите пред малкия екран

Кулминацията на предизборните студиа „Петият президент” в ефира на bTV предстои – на 2 ноември петимата фаворити за президентския стол ще опитат да спечелят подкрепата ви

Кънев отговори на Борисов: "ДСБ ми е виновно" звучи фалшиво като дебат Цачева-Радев

Извинителният режим "ДСБ ми е виновно" е изтъркан и фалшив като дебат между Цачева и Радев." Така лидерът на ДСБ Радан Кънев отговори на премиера Бойко Борисов, който по-рано днес заяви, че партията е отговорна, че Росен Плевнелеив не е кандидат за втори президентски мандат. "