22.10.2016

Показаха дипломата за висше образование на Цачева (СНИМКИ)

Кандидатът за президент на ГЕРБ е завършила с 5-ица

Още

Цачева: Ще работя за модерна и просперираща България с високообразована нация (СНИМКИ)

Kaндидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, областният координатор на ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев и народните представители Павел Христов и РусланТошев бяха гости на откриването на паметна плоча по случай 150 от откриването на първата железопътна линия в България в град Варна. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. 

Йорданка Фандъкова: Вярвам, че г-жа Цачева ще бъде успешен президент

Дори от опозицията признават, че г-жа Цачева е един компетентен и много балансиран юрист, похвали съпартийката си и кандидат-президент на ГЕРБ столичният градоначалник.

Цецка Цачева: Ще работя за модерна и просперираща България с високообразована нация

България е била силна, когато сме били единни. Уверена съм, че нашата България с вековна история ще има светло бъдеще, заяви кандидатът на ГЕРБ във Варна

Добричкият кмет посрещна Цачева в общината

Кметът на Добрич Йордан Йорданов посрещна кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева в кабинета си в Общината. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. 

Фандъкова проговори за Цачева и ще успее ли да пребори ген. Радев

Ракът на гърдата е лечим, стига да бъде открит навреме. Затова призовавам жените редовно да посещават лекар. Това е отговорност към самите нас, към семействата и близките ни. Казвам го от личен опит. Това заяви столичният кмет Йорданка Фандъкова в сутрешния блок на Нова телевизия по повод събирането на средства за нов апарат в столичната Онкологична болница..

Цецка Цачева и Пламен Манушев на посещение във Варненско

Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят Област Варна. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних и евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев. Цветанов ще представи кандидатпрезидентската двойка пред гражданите на морската столица от 18:00 ч. на входа на Морската градина. В 08:00 ч. Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветано...