25.10.2016

Топ вратарите на 9-ия кръг в битка за Спасяване на седмицата

За четвърти път вратарят на Нефтохимик Янко Георгиев намери място в номинациите за Спасяване на седмицата в Първа лига. Георгиев бе отличен за изявите си в мача срещу Лудогорец. Той вече бе номиниран в четвърти, пети и шести кръг. ГЛАСУВАЙ ЗА СПАСЯВАНЕ НА СЕДМИЦАТА! Вратарят на Дунав Русе Мартин Луков...

Още

Николай Банков със "Спасяване на седмицата"

Вратарят на Локомотив Горна Оряховица Николай Банков спечели вашият избор за "Спасяване на седмицата" в мачовете от 10-ия кръг. Неговото спасяване в двубоя срещу Локомотив Пловдив при успеха на тима от Горна Оряховица спечели вашите симпатии и взе 50,38 % от гласовете. Втората позиция остана за Георги Ки...

Спешни преговори за спасяване на СЕТА

В Брюксел днес имаше спешни преговори за спасяване на споразумението за свободна търговия на Евросъюза с Канада, блокирано от белгийския регион Валония. Неуспехът повдига въпроса за способността на Общността да сключва изобщо търговски споразумения, отбелязват наблюдатели. Нуждаем се от още време, каза премиерът на Валония, но страните изразиха оптимизъм, че подписване на 27-ми все още е възможно.

Мартин Шулц и Кристия Фриланд обсъждат спасяването на СЕТА

Председателят на Европейския парламент Мартин Шулц и министърът на търговията на Канада Кристия Фриланд провеждат среща днес, надявайки се да съживят заплашеното от провал търговско споразумение след отказа на Валония да го подпише, предаде AFP, цитирана от "Фокус". Шулц по-рано съобщи, че се надява да се срещне и с лидера на Валония.

Нови усилия за спасяване на търговското споразумение между ЕС и Канада

Нови опити за спасяване на търговското споразумение между Европейския съюз и Канада. Председателят на Европарламента- Мартин Шулц обяви, че тази сутрин ще проведе спешни разговори с канадския министър на търговията Кристия Фрийланд и с премиера на белгийската област Пол Маниет.

Вижте как дете падна в дълбока шахта и драматичното му спасяване (ВИДЕО)

Момче, играещо си със сестричката си, падна в незакрепена шахта на канализацията в руския град Нижни Тагил, а инцидентът и драматичното му спасяване бяха запечатани на видео от охранителни камери.

Спасяването на Николай Банков от Локо ГО срещу Локо Пд

Спасяването на Николай Банков от Локо ГО срещу Локо Пд...