28.10.2016

Домашно вино собствено производство правят във "Фермата"

Възстановка на древен тракийски ритуал по мачкане на грозде за вино направиха част от жените във Фермата. Участниците се връщат 100 години назад и произвеждат собствено вино по стар обичай – жените мачкат гроздето с боси крака. Една от седмичните им задачи е да си направят домашно вино, което да сложат на трапезата.

Още

Ася аут от „Фермата”?

Ася Капчикова май е излязла инкогнито от „Фермата”. Плеймейтката напоследък е толкова активна в социалните мрежи, че поставя под съмнение пребиваването си в риалитито. По-подозрителните смятат, че тя отдавна не е в шоуто, само че продукцията все още пази излизането й в тайна, пише hotarena.net.

Калин Терзийски е в критично състояние след две бутилки вино във "Фермата"

След дългия период на въздържание и най-малкото количество алкохол застрашава здравето му, сподели преди време психиатърката, която го е лекувала в специализирана клиника.

С опасност за живота: След жесток запой Калин Терзийски още е на системи във "Фермата"!

Писателят Калин Терзийски е с опасност за живота след пиянски запой във "Фермата" миналата вечер. След като изпи две бутилки алкохол, писателят се строполи на двора и се наложи фермерите да го влачат до леглото му.

Екшън във „Фермата“! DEE пада от каруца, Калин в критично състояние

Във вторник вечер Фермерът на седмицата Краси, ще избере двама враждуващи участници да изпълняват ратайските задължения заедно. Това ще стане по време на най-щурия и официален купон в шоуто. След няколко седмици носене на работнически гащеризони, във вторник вечер, фермерите ще получат възможност да се почувстват като истински звезди. Екипът на шоуто ще организира парти за участниците, за което всички ще получат официални дрехи, черен хайвер и шампанско.

Ева, която напусна „Фермата”: Конкуренцията беше уникална

Тя е напуснала работа, за да преживее най-голямото приключение в живота си

Ева напусна "Фермата"

Успя ли да покаже на какво са способни жените?