23.10.2016

Ценко Чоков повишен, раздава земи от ареста

И законите у нас не могат да съборят Ценко Чоков от кметския престол. Докато е в ареста, той не само че управлява Галиче и се води в отпуск, но и е повишен от общинския съвет. От септември соченият за гангстер и рекетьор е председател на комисията за земераздаване. "Ще подписва от ареста, ако трябва", подиграли се със земеделците в региона общинските съветници, пише "България днес".

Още

Хвърлиха коктейл „Молотов“ по дома на адвокат, свързан с Ценко Чоков

Палежът е извършен на 6 срещу 7 октомври, но за него се разбра едва днес

Метнаха коктейл "Молотов" пред дома на адвокатката на Ценко Чоков

Жилището на адвокатката на Ценко Чоков, Цветелина Йотова, е запалено с коктейл Молотов на 7 октомври, оплака се тя. Жената посочила в полицията няколко души, в които се съмнява и един от тях е синът на Лунгара Веселин Попов-Младши. Пред репортер на...

Коктейл Молотов за адвокатката на Ценко Чоков

Жилището на адвокатката на Ценко Чоков Цветелина Йотова е запалено с коктейл Молотов на 7 октомври, оплака се тя пред Нова ТВ. Жената посочила в полицията няколко души, в които се съмнява и един от тях е синът на Лунгара Веселин Попов-Младши.

Терор срещу адвокатката на Ценко Чоков! Опитали се да я запалят жива

На 7-ми октомври съседи ми се обадиха, че вратата ми гори, понеже не бях в града. Казаха, че е коктейл "Молотов". Съседът ми, отворил вратата, ми каза, че е нещо невероятно вътре. Това заяви в ефира на Нова телевизия Цветелина Йовева, адвокат на кмета на село Галиче Ценко Чоков.